Munkahelyemen ingyen van (most kezdtem) a csipsz és a csoki, minden nap megeszem vagy 2-3 csipszet és ugyanennyi csokit, mennyire utáltok az irigység miatt? :D
Figyelt kérdés
2022. febr. 10. 22:48
21/30 anonim válasza:
A 173/89 hol teljesen jó alak?!
22/30 anonim válasza:
Ez alapján nem vészesen vagy túlsúlyos. Azonban az alak csak egy faktor. Még egy vékonynak is lehet magas a koleszterinje, vércukra, rosszak a fogai, lehet refluxos, lehet vitaminhiányos, lehet gondja a rosthiányos táplálkozásból.
23/30 A kérdező kommentje:
Mit hol? Nem nádpálca vagyok, hanem férfi. Mi értelme nyeszlett kölyöknek kinéznem, akit elfúj a szél?
2022. febr. 11. 13:51
24/30 anonim válasza:
Ja bocsi :D nyilván az igazi férfi 100 kilónál és a zsírmájnál kezdődik :D Ez a tempó remek ha amúgy heti 4-5 kardiót tolsz mellé, akkor élvezd, amúgymeg néhány hónap alatt nagyon csúnyán megfog látszani :D De amúg ypályakezdő vagy vagy miaz? Nem tudsz magadnak chipszt venni? Ez miért ekkora cikk? Felnőtt vagyok megvehetek magamnak bármilyen édességet a fizumból, és eldönthetem mikor eszem meg :D
25/30 anonim válasza:
Nem irigylem. Én is megtudnám venni magamnak, de próbálom minimálisra csökkentei ezeknek a hízlalo nasiknak a fogyasztását. Egy átlagos zacskonyi chipset és egy-két hétig csipegetek. Egy tábla csoki is kb 3 napra elég. És még ezt is sokallom.
26/30 anonim válasza:
"egy zacskó után is lelkiismeretfurdalásom van, mert kb a napi keretem harmada"
Ez kb. anorexiának hangzik...
27/30 anonim válasza:
Ez csak a lapátosok értelmi szintjén valami nagy durranás.
28/30 anonim válasza:
26-os Lol :D 50 kiló vagyok a napi szükséges keretem ülő életmódhoz 1600 kalória, egy zacskó chipsz meg több mint 500...hol ebben az anorexia?
29/30 anonim válasza:
"50 kiló vagyok"
De milyen magas?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!