Munkahelyemen ingyen van (most kezdtem) a csipsz és a csoki, minden nap megeszem vagy 2-3 csipszet és ugyanennyi csokit, mennyire utáltok az irigység miatt? :D
Ha már ad valamit egy cég, miért nem egészségeset, kevésbé egészségtelent?
Kávé, tea, tej, kókusztej?
A kávét leszámítva a többi nekem is ízlene, de árt a szervezetnek. Koleszterint növeli, 2-es cukorbetegség rizikóját növeli, hízlal, árt a fogaknak, reflux esélyét növeli, meglevő reflux tünetét előhozza. Most hirtelen ennyi jut eszembe. Sajnos 2 érint engem is ezekből.
Nem normális cég, amelyik ilyet ad jussként... Ha már költenek erre, akkor gyümölcsnap legyen.
Kérdező, ha szerinted "ez az élet", az inkább szánalmas, mint irigylésre méltó.
Szörnyen sivár, szegényes élet lehet, ha neked az a legnagyobb örömed az életben, hogy ingyen chipset kapsz az ingyen somlói mellé péntek reggel - annál is inkább, hogy mindezekkel sem tudod beérni, de még el is kell vele dicsekedned, hogy mennyire menő az életed, mert ennyire vágysz mások irigységére.
Tudod egy igazán elégedett élet ott kezdődik, hogy nem külső dolgokban méred az örömödet és nem vágysz kényszeresen mások jóváhagyására, elismerésére, irigykedésére, hanem egyszerűen csak elégedett vagy azzal, amid van és tudod csendben, egyedül is élvezni, nem kell mutogatnod, büszkélkedned, elismerést koldulnod vele.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!