Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mennyire ciki hogy nem tudok...

Mennyire ciki hogy nem tudok rá válaszolni mivel foglalkozom? 28N

Figyelt kérdés
Későn mentem oviba, gimiben is 5 évesbe jártam, majd kihagytam egy évet az egyetemen és azt sem elsőre sikerült elvégezni, mire lediplomáztam 26 lettem. Addig csak diákmunkákat végeztem, és közben rájöttem, hogy ez a pálya egyáltalán nem az én világom. Muszáj dolgozni valamit címszóval elvállaltam ezt-azt. Mindig mást de még most sem találtam meg mit keresek és épp most mondtam fel legutóbb. Amikor megkérdezik és jó benyomást szeretnék mutatni, mindig kellemetlenül érzem magam. Mi a jó válasz ilyenkor?
2022. márc. 20. 17:40
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Kamu melóhelyet kell mondani.
2022. márc. 20. 18:13
 12/14 anonim ***** válasza:
82%

Na de azért elég igazságtalanság összehasonlítani a nőket és a férfiakat.

A férfiak azért jó esetban akármikor vállahatnak akármilyen fizikai munkát.

2022. márc. 20. 18:20
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

#10 Hjah, mert a kérdezőhöz hasonló helyzetben lévő férfiak kiállhatatlanok. Ilyen kérdést férfitól nem is nagyon olvasni (szval hogy még beszélni is szégyelltek magatokról) hanem csak olyat, hogy 1, hogy lehet így nőt szerezni 2, hogy van képe a nőknek nem összejönni veletek.

A neten írott szövegekre válaszolunk, nem látjuk a beszélgetőpartnerünk arcát, gesztusait, nem halljuk a hangját, márpedig így NEM a nemek alapján alakul ki az empátia. Attól, hogy egy "N" betű van egy kérdés végén, nem pedig egy "F" betű, még nem kap el automatikusan senkit az inger, hogy elkezdje pátyolgatni a kérdezőt.

Az empátia akkor alakul ki, ha az illető nem akaratoskodik, hisztizik, követelőzik, vádaskodik, hiszen csak a stílust tudja átadni a begépelt szöveg.

Talán normálisan kéne megfogalmazni a bánatotokat, és nem mindent arra hegyezni ki, hogy van-e kibe dugni a farkatokat.

2022. márc. 20. 18:25
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem simán vállalhatod azt hogy elhúzódtak a tanulmányaid és keresed a Neked megfelelő munkahelyet!

Mostanában eléggé a tanuláson van a hangsúly és eléggé sokáig el is húzódnak a tanulással töltött évek és nem annyira egyedi hogy valaki 25-30 éves koráig tanul! Normálisan megfizetett munkalehetőség pedig, ahol a körülmények is megfelelőek nem olyan gyakoriak! Így adott a magyarázat, hogy még keresed a helyed!

2022. márc. 20. 19:22
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!