Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért ilyen népszerűek ezek a...

Miért ilyen népszerűek ezek a nevek?

Figyelt kérdés

Nem értem, hogy hogy lehetnek ilyen népszerűek ezek a nevek, mi tetszik az embereknek bennük.

Boglárka,

Hanna,

Zoé,

Emma,

Fanni.

Nektek miért tetszenek ezek a nevek?

2022. márc. 15. 19:03
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
85%
Nekem sem tetszenek.De hát másoknak meg más az ízlése.
2022. márc. 16. 08:18
 12/16 anonim ***** válasza:
85%
Nekem személy szerint a Boglárka tetszik,a többi túl kislányos
2022. márc. 16. 10:11
 13/16 anonim ***** válasza:
65%

Gondolom azért mert sok mindenkinek tetszenek.

Nekem egyik sem tetszik de attól még másoknak tetszhet.

2022. márc. 20. 18:41
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

"Egy világjárvány közepén és világháború küszöbén, hadd ne ez legyen már az ember legnagyobb problémája."

Miért másról már tilos beszélgetni?

Minek olvasgatsz akkor ebben a kategóriában nem is értem.

2022. márc. 22. 21:13
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Boglárka:virág és lepke név, rövid vezetéknevekhez passzolhat a hossza miatt, sok féle módon lehet becézni

Zoé: rövid, nemzetközi, nem becézik a legtöbben idióta módokon (mint pl a Boglárkát Bogusnak meg Bogica, Bogika módokon meg....stb)

Hanna: szintén egyszerű név, külföldön is imsert. Az Anna nagyon régóta listavezető, a Hanna név kedvelői lehet ezt újszerűbbnek tartják

Emma: külföldön is ismert, viszonylag rövid név. Valahogy, ha meghallom, csak jó asszociációk jutnak eszembe, rosszak nem

Fanni: fiatalos név, már becézett, így ezzel nem kell bajlódni, egyesek aranyosnak tartják. Én sokáig azt hittem van ilyen Fanna, "Fanta, Fannita vagy Fannáta név, amit így becéznek.

Nekem egyébként csak a Zoé és az Emma tetszenek, a Boglárka (így hívnak egyébként) semleges, a Hanna meg a Fanni nem tetszenek, viszont nem utálom őket, nem rökönyödöm meg rajtuk és vannak emberek, akiknek jól áll ez a 2 név. Csak az nem én vagy a leendő lányom lesz.

2022. márc. 30. 19:35
 16/16 anonim ***** válasza:

Nekem ebből a Hanna és az Emma tetszik, mindkettő olyan nőies hangzású név, ami viszonylag modern és magyar környezetben is vállalható, rövid, nem kell feltétlenül becézni, és nem csak egy kislányhoz illik, hanem majd egy felnőtt nőnek sem lesz ciki.

A növénynevek ma divatosak, és a régiesebb hangzásúak is, a Boglárka valószínűleg ezért népszerű.

A Fannit gondolom a cuki hangzása miatt szeretik, ezek a becenévből lett önálló nevek mind ez a kategória (Lotti, Panna stb.), nekem személy szerint felnőtt nőnél nem tetszik, inkább maradt volna meg becéző formának adható keresztnév helyett (Franciska, Sarolta, Anna keresztnév mellett). A Zoé kicsit különlegesnek tűnik, az idegenes hangzása miatt is, ami ma nagy divat szintén, és amúgy sincs sok Z betűs név. De nehéz azért sokszor megtippelni, miért kapnak fel egy-egy nevet.

2022. jún. 24. 12:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!