Miért van az, hogy szinte csak a magas lányok népszerűek, szépek és eladhatóak?
Bármelyik influencer vagy youtuber lány oldalát nézem kb mindegyik 165cm vagy magasabb és rohadt jól néznek ki, jól áll rajtuk a ruha és jobban is tudnak érvényesülni. Végül is így érthető az összefüggés, de szerintetek ciki lenne, ha mondjuk egy 145-155 cm-es csaj pózolna ilyen jó ruhákban vagy ő lenne az előadók videoklipjeiben?
És szerintetek lehet ezt valahogy kompenzálni? Tudtok olyanokról, akik alacsonyak, de így néznek ki?
Már megint a magasság... Igen, lehet egy alacsony lány is szép, csinos, sőt vannak akiknek épp az alacsony lányok jönnek be.
Rákattintottam az elsőre, ha neked ezek az etalonok, akkor csak sajnálni tudlak.
Ők is 155 cm körül vannak mégis híresek és jól néznek ki.
Ariana Grande
Natalie Portman
Kim Kardashian
Salma Hayek
Anna Kendrick
Shakira
Nagyon remélem, hogy nem akarsz egy bérelhető hirdetőtábla “influenszerke” lenni.
Szánalmasnak tartom, hogy egyesek ebből élnek és nyerészkednek, fotózgatják a PR-csomagjaikat, mindenről azt állítják némi zsetonért cserébe, hogy a “legújabb kedvencük” míg más éhbérért dolgozik FÉLHOLTAN.
Régebben még valamit le is kellett tenni ahhoz az asztalra, hogy híres legyen: sportolt, énekelt, komoly színészként dolgozott, nem ilyen kis képzetlen, wannabe ripacsként, mint a mai üdvöskék.
Ami a magasságot illeti, nem igaz, hogy csak közepes, vagy magas lányok lennének közöttük.
Rosanna Pansino 147 centi, mégis gyönyörű szerintem, és ha bárki sorolna róla különböző tulajdonságokat, szerintem az utolsó lenne az a jelző, hogy alacsony.
Csenge Forstner pedig mióta magas?
Tudtommal max. 161-162 lehet, de könnyen meglehet, hogy 160 alatt van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!