Miért van az, hogy szinte csak a magas lányok népszerűek, szépek és eladhatóak?
Figyelt kérdés
Bármelyik influencer vagy youtuber lány oldalát nézem kb mindegyik 165cm vagy magasabb és rohadt jól néznek ki, jól áll rajtuk a ruha és jobban is tudnak érvényesülni. Végül is így érthető az összefüggés, de szerintetek ciki lenne, ha mondjuk egy 145-155 cm-es csaj pózolna ilyen jó ruhákban vagy ő lenne az előadók videoklipjeiben?
És szerintetek lehet ezt valahogy kompenzálni? Tudtok olyanokról, akik alacsonyak, de így néznek ki?
2020. okt. 2. 14:53
11/13 anonim válasza:
Igen, nagyon. Meglepődtem én is. :D.
12/13 A kérdező kommentje:
Oh 😦
2020. okt. 9. 13:32
13/13 anonim válasza:
Nem ilyen ingyenélő netprostikat kell tisztelni, már bocs a szóhasználatért. Elismert színésznő pl egész nyugodtan lehetsz és akkor még le is tettél valamit az asztalra. Ott van pl Eva Longoria, Hayden Panettiere, Kylie Minogue (aki szerintem 50 felettiként is nagyon fiatalos, letagadhat jó pár évet), Reese Witherspoon, Vanessa Hudgens, énekesnők közt Ariana Grande, Lady Gaga is alacsony pl. De ha pl nézted valaha a Dallast, Lucy 150 cm, mégis sikeres volt a maga idejében. Az alacsony nők a modellszakmában nem eladhatóak egyedül (ok, profi kosarasok sem lehetnek, de az szerintem nem az “eladható” kategória, sportolni nem a hírnévért szoktak a legtöbben, hanem mert szeretik az adott sportágat űzni).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!