Akinek több ezer ismerőse van Facebookon, hogy sikerült összegyűjtenetek annyi ismerőst? Ennyire népszerűek vagytok? Vagy egy dögös profilképben van a titok?
Figyelt kérdés
#Facebook #hogy gyűlt össze
2021. márc. 9. 10:03
1/4 anonim válasza:
Gondolj bele, ha valaki mondjuk magyartanár egy gimiben mondjuk 15 éve, mondjuk minden osztályt tanít egy bizonyos évben, Facebookon tartja velük a kapcsolatot. Mondjuk csak 3 osztály van egy évfolyamon, a gimi mondjuk csak 4 osztályos. Egy osztályban 30 gyerek van. Ez csak a tanítványok közül 1350 ismerős. Ismeri még a tanárokat, mondjuk nem mindet, de a 15 év alatt mondjuk 50 tanár megfordult arra akiket bejelölt. Ez 1400 ismerős. Ha tanár, akkor járt egyetemre. Ott megismert mondjuk 100 embert. Gimiből ismer 10-et, mert akkor még nem volt ilyen népszerű a Facebook. Ezen kívül nagy a család, vannak barátai is. 1500 embernél tartunk, és ebben nem volt szándékos ismerosgyujtes. De ha jelentkezik egy tanfolyamra az instant +20 ismerős. Férjhez megy, megismeri a férje mondjuk 50-100 ismerősét.
2/4 anonim válasza:
3 egyetem, több kisebb nyári meló, a rendes munkahelyeim, táborok, szakkörök, versenyek, bulik, van egy vagon rokonom, szóval nálam mindenki van az unokatesóméktól kezdve a volt és jelenlegi munkatársaimon és szaktársaimon át a párom családjáig:D
3/4 anonim válasza:
Ha visszajelölnék minden ismerkedni akaró pancsert, nekem is lenne annyi. Tiszta kár, hogy egy összetett mondatot se tudnak megfogalmazni...
4/4 anonim válasza:
A régi profilomon nekem is sok volt. Mindenkit visszajelöltem, úgy gyűlt össze ennyi.
Egyedi frizurám volt, sok tetkóm, ezért jelölgettek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!