Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Furcsa ha valaki egy vasárnapb...

Furcsa ha valaki egy vasárnapban vagy ünnepnapban csak akkor lát értelmet, ha elmegy kirándulni?

Figyelt kérdés
Szóval máshogy nem tudja értelmesen eltölteni ezeket a napokat, csak ha kirándulni megy. Van ebben bármi különös?
2022. márc. 15. 09:09
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nincs, mindenii azt tesz, amit akar. Van, aki egész nap kondizik.
2022. márc. 15. 09:17
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nincs.A kirándulás is lehet egy hobbi és a hobbiját akkor intézi az ember amikor szabadideje van. Tegyük hozzá, hogy egy nagyon jó hobbi, mert egészséges és ha ráadásul barátokkal mész, akkor még a baráti kapcsolatodat is ápolod.
2022. márc. 15. 09:28
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem.

Viszont én elképesztően hamar kifáradnék, nekem kell a pihenés is (otthonlét, egyedüllét, 10-12 óra alvás, hobbikkal, érdeklődési körökkel töltött idő).

2022. márc. 15. 09:30
 4/8 anonim ***** válasza:
82%
Furcsa, ha valaki csak abban lát értelmet. Viszont valószínűleg te félreérted ezt a helyzetet, mert nem csak abban látnak értelmet, hanem szeretnek kirándulni és ilyenkor van rá lehetőség. Így viszont már egyáltalán nem furcsa.
2022. márc. 15. 09:32
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Mindenki úgy él ahogy akar, de ha mnden hétvégét csak kirándulással tud tölteni, az érdekes. Mármint ha otthon nem tudja lekötni magát. Bár lehet valakinek olyan természetbeli hobbija, amelyet nem tud nem csinálni.
2022. márc. 15. 09:46
 6/8 anonim ***** válasza:
69%

A kirándulás irtó klassz dolog, ám nem csak ünnepnapokon lehet azt tenni....

Vannak ünnepnapok, amelyeken szerintem tök oké, de vannak olyan ünnepnapok, amelyeket hogy is mondjam, egy kissé lealacsonyít az, ha nem az ünnep lényegével foglalkozunk, hanem szimpla "szabadnapként" vesszük, és elmegyünk kirándulni.

Például húsvétkor vagy karácsonykor, de más vallási ünnepen szerintem gáz, ha valaki csak kirándul. De kisebb vallási ünnepeken is eléggé zűrös.

Persze azok, akik hírből sem ismerik a vallást és az ünnepeit, akkor nyilván jobb ha kirándul, mint otthon alszik, eszik meg alszik és eszik, vagy valami wellness helyen teszi a nagy semmit!

Az ilyen állami ünnepeken, mint a márc15 is, már okés egy kirándulás, főleg ha az az adott történelmi eseményhez kapcsolódik mondjuk!

Na szóval nem tudom sikerült-e kihámoznotok a véleményemet... :)

Természetet járni vagy múzeumos-városnézős kirándulásokat tenni bármikor még mindig jobb, mint punyhadni. De a nagyobb ünnepek lényegét azért nem kéne elfelejteni és pusztán az iskolai megemlékezős programokra vagy állami és közmédiás eseményekre korlátozni...

2022. márc. 15. 09:47
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Emlékszem, életem első bp-i munkahelye volt, ott ahogy közeledett bármelyik hétvége, mindenki azt kérdezgette mindenkitől, hogy "Hova mentek hétvégén?"

Én sem vagyok egy otthon punnyadós, de minden hétvégén "valahova" menni, nekem nagyon fárasztó lett volna már akkor is, pedig fiatal voltam. Én szeretek itthon is lenni, ejtőzni, olvasni, magamban lenni, kényelemben. De mindenki úgy él, ahogy akar.

2022. márc. 15. 10:36
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Az a nagyon fura, ha ez a kerdes egyaltalan felmerul. Hogy a joistenbe lenne fura?!
2022. márc. 15. 14:41

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!