Várjátok már a meleget és a sok-sok napsütést? 🌞😎🏖️🏝️☀️
Én már nagyon várom. Ki nem állhatom, hogy vacogni kell, az ilyen hugyos-taknyos hideg időjárást, rosszul vagyok már tőle. A havat meg pláne utálom. Aztán persze folyik az orrom tőle, mert megfáztam.
A hidegben nincsenek szép virágok, minden olyan üres. Az ország elnökeként rendeletben tiltanám be a telet, meg az őszt is. A havat is.
Legyen mindig meleg és napsütés, a fagyot meg meghagyom az eszkimóknak, meg a Szibériában élőknek. Na csá!!! 😎😎😎
Egyszer volt egy barátnőm, aki éjjelente mikor aludt az átlagosnál is jobban sugározta a testéből a hőt.Így jó volt mikor hozzám bújt a takaró alatt, olyan volt mintha a radiátort ölelném át. Télen nagyon szerettem vele együtt aludni :)
Mindennél jobban várom,hogy elkezdek fürdeni....
Most elkezdtem érezni a naptej szagát..basszus....
Nem várom.
Hűvösben lehet szellőztetni a lakást, lehet futni, hosszabban bicajozni, várost nézni, túrázni.
Melegben semmit sem lehet ezek közül és rosszul van az ember.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!