Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Várjátok már a meleget és a...

Várjátok már a meleget és a sok-sok napsütést? 🌞😎🏖️🏝️☀️

Figyelt kérdés

Én már nagyon várom. Ki nem állhatom, hogy vacogni kell, az ilyen hugyos-taknyos hideg időjárást, rosszul vagyok már tőle. A havat meg pláne utálom. Aztán persze folyik az orrom tőle, mert megfáztam.

A hidegben nincsenek szép virágok, minden olyan üres. Az ország elnökeként rendeletben tiltanám be a telet, meg az őszt is. A havat is.

Legyen mindig meleg és napsütés, a fagyot meg meghagyom az eszkimóknak, meg a Szibériában élőknek. Na csá!!! 😎😎😎

2022. márc. 12. 14:52
1 2 3 4
 21/34 A kérdező kommentje:

20: Én az egész telet és fagyot úgy, ahogy van beszüntetném. ❌❄️⛄ Jóóó a Mikulást, meg a Karácsonyt nem, mert azok olyan cuki ünnepek. 😊🎅🌲

Ugyanúgy megmaradnának ezek az ünnepek decemberben, csak mondjuk 25 fok lenne és verőfényes napsütés. Lenne egy feelingje. 🌞

Egész évbem strandszezon lenne gyerekek!!! Mindenki a Balcsin rohadna (akarom mondani fürdene), koktélokat éa mojitot iszogatna, szólna egyfolytában a Despacito a háttérben. 🌊🌊⛱️⛱️🌤️

Mindenki aranybarnára sülne, hosszabb lenne a nyári szünet és a vendéglátósok mocskosra keresnék magukat. 🌞🌞🌞

2022. márc. 12. 17:36
 22/34 A kérdező kommentje:

Bár szegény jegesmedvéket sajnálnám, mert akkor kipusztulnának. ☹️☹️ Mindegy, a fridzsiderben van elég hely.

Szeretem a jegesmacikat amúgy. ❤️ Szívesen örökbefogadnék 1-et, a 12 pingvin mellé.

2022. márc. 12. 18:28
 23/34 anonim ***** válasza:
100%
Pont annyira, mint egy érzéstelenítés nélküli végbéltükrözést. Ha ennyire rühelled a telet, küldd el hozzám, cserébe az összes napsütés a tiéd lehet, izzadással, bogarakkal, szédüléssel, büdös emberek tömkelegével együtt.
2022. márc. 12. 20:57
 24/34 A kérdező kommentje:
23: Van hely még a fridzsideremben, ott van kellemes jeges fuvallat. Vagy kapj be egy Airwavest, az felfrissít. 😊 (nem reklám)
2022. márc. 12. 21:10
 25/34 Humor Herold ***** válasza:

Na mit szólsz hozzá? A kérdező bezárna egy frizsiderbe a jegesmedve meg a pingvinek mellé :)

2022. márc. 12. 21:21
 26/34 A kérdező kommentje:

25: Nyugi nem éhesek, adtam nekik halat, nem koplalnak. 😊😊😊

Meg nem vetemednek emberhúsra, kedves és jámbor állatok, meg vannak szelidítve. 😉

2022. márc. 12. 21:24
 27/34 A kérdező kommentje:

26: A jegesmacit sétáltatni is szoktam pórázon, olyan szelíd, mint a pincsikutya. Micinek becézem. 😊🐻

Az egyik pingvin viszont eléggé utálhat, mindig szúrós szemmel néz rám, mert Kinder Pinquinek becézem és mondom neki olyan édes, hogy beleharapnék. 🙂

Pedig én csak kedveskedni akarok neki, ő meg összecsíp teljesen engem, nem veszi jó néven, hogy így ledegradálom...😬

2022. márc. 12. 21:43
 28/34 anonim ***** válasza:
100%
A kedvenc évszakom a tél. Imádom a havat a meleg szobából nézni. A forró csokit meg a karácsonyt, viszont minden télen depressziós leszek amit nem szeretek. És ilyen január környékén már várni szoktam a tavaszt. A 40 fokos nyár nyitott ablaknál, bogarakkal és üvöltő, zenét ordítató részeg emberekkel hát nem a kedvencem... Inkább a tavasz és a tél.
2022. márc. 12. 22:45
 29/34 anonim ***** válasza:
51%
A mezítlábas nők miatt igen, várom.
2022. márc. 12. 23:15
 30/34 A kérdező kommentje:

Én csak úgy sugárzom a meleget, melegszívű vagyok. 😊🤗💛🌞

29: Jajj te kis huncut!! 😜😉 Nem bírsz magaddal? 🍆💦

2022. márc. 13. 11:31
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!