Várjátok már a meleget és a sok-sok napsütést? 🌞😎🏖️🏝️☀️
Én már nagyon várom. Ki nem állhatom, hogy vacogni kell, az ilyen hugyos-taknyos hideg időjárást, rosszul vagyok már tőle. A havat meg pláne utálom. Aztán persze folyik az orrom tőle, mert megfáztam.
A hidegben nincsenek szép virágok, minden olyan üres. Az ország elnökeként rendeletben tiltanám be a telet, meg az őszt is. A havat is.
Legyen mindig meleg és napsütés, a fagyot meg meghagyom az eszkimóknak, meg a Szibériában élőknek. Na csá!!! 😎😎😎
20: Én az egész telet és fagyot úgy, ahogy van beszüntetném. ❌❄️⛄ Jóóó a Mikulást, meg a Karácsonyt nem, mert azok olyan cuki ünnepek. 😊🎅🌲
Ugyanúgy megmaradnának ezek az ünnepek decemberben, csak mondjuk 25 fok lenne és verőfényes napsütés. Lenne egy feelingje. 🌞
Egész évbem strandszezon lenne gyerekek!!! Mindenki a Balcsin rohadna (akarom mondani fürdene), koktélokat éa mojitot iszogatna, szólna egyfolytában a Despacito a háttérben. 🌊🌊⛱️⛱️🌤️
Mindenki aranybarnára sülne, hosszabb lenne a nyári szünet és a vendéglátósok mocskosra keresnék magukat. 🌞🌞🌞
Bár szegény jegesmedvéket sajnálnám, mert akkor kipusztulnának. ☹️☹️ Mindegy, a fridzsiderben van elég hely.
Szeretem a jegesmacikat amúgy. ❤️ Szívesen örökbefogadnék 1-et, a 12 pingvin mellé.
Na mit szólsz hozzá? A kérdező bezárna egy frizsiderbe a jegesmedve meg a pingvinek mellé :)
25: Nyugi nem éhesek, adtam nekik halat, nem koplalnak. 😊😊😊
Meg nem vetemednek emberhúsra, kedves és jámbor állatok, meg vannak szelidítve. 😉
26: A jegesmacit sétáltatni is szoktam pórázon, olyan szelíd, mint a pincsikutya. Micinek becézem. 😊🐻
Az egyik pingvin viszont eléggé utálhat, mindig szúrós szemmel néz rám, mert Kinder Pinquinek becézem és mondom neki olyan édes, hogy beleharapnék. 🙂
Pedig én csak kedveskedni akarok neki, ő meg összecsíp teljesen engem, nem veszi jó néven, hogy így ledegradálom...😬
Én csak úgy sugárzom a meleget, melegszívű vagyok. 😊🤗💛🌞
29: Jajj te kis huncut!! 😜😉 Nem bírsz magaddal? 🍆💦
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!