Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Várjátok már a meleget és a...

Várjátok már a meleget és a sok-sok napsütést? 🌞😎🏖️🏝️☀️

Figyelt kérdés

Én már nagyon várom. Ki nem állhatom, hogy vacogni kell, az ilyen hugyos-taknyos hideg időjárást, rosszul vagyok már tőle. A havat meg pláne utálom. Aztán persze folyik az orrom tőle, mert megfáztam.

A hidegben nincsenek szép virágok, minden olyan üres. Az ország elnökeként rendeletben tiltanám be a telet, meg az őszt is. A havat is.

Legyen mindig meleg és napsütés, a fagyot meg meghagyom az eszkimóknak, meg a Szibériában élőknek. Na csá!!! 😎😎😎

2022. márc. 12. 14:52
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
57%
Vetkőzni könnyebb!
2022. márc. 12. 16:40
 12/34 anonim ***** válasza:
21%
Nem vagy Te szánshájn! 😛
2022. márc. 12. 16:46
 13/34 A kérdező kommentje:
13: Dehogynem. Csak úgy sugárzom a szeretetet. 😍😍😍
2022. márc. 12. 16:48
 14/34 anonim ***** válasza:

Óvatosan a sugárzás szóval manapság... :(

Viszont, ha az ország elnöke leszel, ne felejtsd el a Szabó baktert felpofoztatni!

2022. márc. 12. 16:53
 15/34 A kérdező kommentje:
15: Nyugi, nem én vagyok a csernobili reaktor. ☢️ Én olyan vagyok, mint a napsugár. 🌞🌞🌞 Sugárzó és szép. 🙂🙂 Sugárzom a meleget.
2022. márc. 12. 16:56
 16/34 Humor Herold ***** válasza:
95%

Nekem is az Egyenlítőhöz jóval közelebb kellett volna születni :)

De a jó hír az hogy érezhetően már sokkal nagyobb ereje van a Napnak :)

És hogy képzelted a tél ellenes rendeletet? Minden egyes hópihére börtön vár, amelyik lehull az ország területére? :)

2022. márc. 12. 17:04
 17/34 A kérdező kommentje:

17: Rendeletben parancsolom meg, hogy az időjárás hőmérséklete nem csökkenhet le 20 fok alá. A Napnak mindig pontban reggel 6-kor kell felébrednie, este 9-kor pedig pizsamát húznia és lefeküdni aludni. 🌞😴

A Jégkirály és Jégkirálynő mehetnek a böribe, ott úgyis hűvösön lesznek. 😈😈🤒Szabadlábra kerülhetnek, ha felolvasztják jégszívüket 💙.

A sötét felhőket örökös hatállyal száműzom az univerzumból, de persze azért kapnak majd vizet a virágok. Sosem borulhat be az ég, azt szankciókkal fogom sújtani!

Ja és persze ingyen kóla, buli és fanta jár mindenkinek! 😎😎😎 Legyen örök napsütés, soha többé fagy és ború! 🌞🌞🌞

2022. márc. 12. 17:17
 18/34 anonim ***** válasza:

Hatóságiértékes lesz a hőmérséklet?

Egyébként már október óta várom a tavaszt....

2022. márc. 12. 17:25
 19/34 anonim ***** válasza:
55%
Szerintem meg 20 fok felett nem szabadna lenni. Minden féreg előbújik az otthonából és rontja a levegőt. Büdös, hangos parasztok.
2022. márc. 12. 17:28
 20/34 Humor Herold ***** válasza:

Nem lehetetlen küldetés.Egyes élelmiszereknél és az üzemanyagnál is látod milyen jól működik az árstop.Lenne hőmérsékletstop , csak lefelé :)

2022. márc. 12. 17:28
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!