Ha ilyeneket mond a párom, képes lenne megütni is?
A barátom azt mondta, ha nagyon felidegesíteném, ő képes lenne megtenni, mármint hogy megütne. De ezt vigyorral az arcán közölte. Mikor mondtam, hogy ezért elhagynám, akkor máris rögtön mondta, hogy csak viccelt, és hogy ha ez megtörténne nem hagyna addig békén, míg meg nem bocsátanék neki. De legközelebb inkább ne beszéljünk erről.
Telefonon már mondott nekem olyat, hogy jobb ha nem tudom meg milyen mérges, meg hogy ne akarjam kihozni őt a sodrából. Mikor kérdeztem mire gondolt, azt mondta semmire. De egyszer az már előfordult, hogy a csuklómat csak úgy szorította egy percig kb, és hiába kértem nem engedte el egyből, sőt még egy szót sem szólt hozzám ez alatt.
"De egyszer az már előfordult, hogy a csuklómat csak úgy szorította egy percig kb, és hiába kértem nem engedte el egyből"
Tetszik, nem tetszik, erről beszél a Biblia: "az IGE testté lett".
Lefordítva:
-megszületik a gondolat
-gondolat kimondatik
-a kimondott szó már fél cselekvés
-a cselekvés megtörténik.
Tehát bizony, most, MÉG CSAK gondolati és verbális szinten jelenik
meg a fizikai agressziója.
De már a fenyegetés, amit a telefonon mondott neked, AZ MÁR BÁNTALMAZÁS.
Iszkiri, míg meg nem kapod az első pofont, vagy mér nagyobb verést, mert van ellenvéleményed, mert nem engedelmeskedsz.
"most, MÉG CSAK gondolati és verbális szinten jelenik
meg a fizikai agressziója."
Te, és sokan mások: végig olvastátok a kérdést? Az 1. fizikai bántalmazás már MEGTÖRTÉNT.
Innentől már mindegy, hogy hajtépés, pofon, vagy belerúgás a következő.
Gyakorlatilag megütött, nem?
Csuklószorító fogást alkalmazott.
Mire vársz még?
Hogy agyonverjen?
,,hogy a csuklómat csak úgy szorította egy percig kb, "
ez már szerintem elég ok kell legyen a szakításra. ez már nekem agressziónak minősül, te meg egyike vagy azoknak ,akit elvileg a legjobban szeret; ha így bánik azokkal, akiket szeret, akkor érted, akkor minek vele lenni? szerintem lehet ,hogy durvábbra is képes, ő nem szeret, fölösleges vele bármilyen kapcsolatban lenned; én a közelemben nem akarnám látni. meg amilyeneket mond is, az se szimpi.ha azt mondta megütne ha dühös lenne ha felidegesítenéd, felhúznád. na, nekem ilyen társ nem kéne, olyan kéne aki tud uralkodni magán, meg egyébkéntis, hogy elfogad; tehát már nincs is szükség arra, hogy uralkodjon magán, meg vissza fogja magát, mert eleve fel sem merül, hogy annyi benne az indulat, hogy megütne, hogy bántana.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!