Ha ilyeneket mond a párom, képes lenne megütni is?
A barátom azt mondta, ha nagyon felidegesíteném, ő képes lenne megtenni, mármint hogy megütne. De ezt vigyorral az arcán közölte. Mikor mondtam, hogy ezért elhagynám, akkor máris rögtön mondta, hogy csak viccelt, és hogy ha ez megtörténne nem hagyna addig békén, míg meg nem bocsátanék neki. De legközelebb inkább ne beszéljünk erről.
Telefonon már mondott nekem olyat, hogy jobb ha nem tudom meg milyen mérges, meg hogy ne akarjam kihozni őt a sodrából. Mikor kérdeztem mire gondolt, azt mondta semmire. De egyszer az már előfordult, hogy a csuklómat csak úgy szorította egy percig kb, és hiába kértem nem engedte el egyből, sőt még egy szót sem szólt hozzám ez alatt.
Ezek szerint igen, hiszen eddig is simán bántalmazott verbálisan és tettleg is.
De tudjuk, csak akkor jegyez el, ha jól viselkedsz, úgyhogy úgysem hagyod el!
"ha ez megtörténne nem hagyna addig békén, míg meg nem bocsátanék neki."
Na menjen a pi...ba. Én a helyedbe már felrúgtam volna.
Az első tényleges agresszió megtörtént, elborult az agya. A következő, komolyabb már csak idő kérdése...
7-el teljesen egyetértek.
Ilyenkor nem azt kellene mondanod, hogy elhagynád, hanem megbizonyosodni afelől, hogy valóban viccel e… Nagy eséllyel a rabszolgája lennél csak hazudik, hogy ne veszítsen el.
Én nem értem, hogy a normális ember miért nem a normálissal jön össze. Világbéke lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!