Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha ilyeneket mond a párom,...

Ha ilyeneket mond a párom, képes lenne megütni is?

Figyelt kérdés

A barátom azt mondta, ha nagyon felidegesíteném, ő képes lenne megtenni, mármint hogy megütne. De ezt vigyorral az arcán közölte. Mikor mondtam, hogy ezért elhagynám, akkor máris rögtön mondta, hogy csak viccelt, és hogy ha ez megtörténne nem hagyna addig békén, míg meg nem bocsátanék neki. De legközelebb inkább ne beszéljünk erről.

Telefonon már mondott nekem olyat, hogy jobb ha nem tudom meg milyen mérges, meg hogy ne akarjam kihozni őt a sodrából. Mikor kérdeztem mire gondolt, azt mondta semmire. De egyszer az már előfordult, hogy a csuklómat csak úgy szorította egy percig kb, és hiába kértem nem engedte el egyből, sőt még egy szót sem szólt hozzám ez alatt.

2022. márc. 8. 21:13
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
98%
Előfordulhat. Normális férfi nem fenyegetőzik ilyenekkel komolyan az biztos.
2022. márc. 8. 21:15
 2/26 anonim ***** válasza:
22%
Nem hiszem..de én is ütöttem meg már nőt, hiába mondtam hogy soha nem fogok meg az nem férfi, bárkiből ki lehet hozni az ördögöt.
2022. márc. 8. 21:17
 3/26 anonim ***** válasza:
100%

Ezek szerint igen, hiszen eddig is simán bántalmazott verbálisan és tettleg is.

De tudjuk, csak akkor jegyez el, ha jól viselkedsz, úgyhogy úgysem hagyod el!

2022. márc. 8. 21:23
 4/26 anonim ***** válasza:
95%
Ez azért óriási RED FLAG! Igen, meg is tenné, az amelyik kutya ugat nem harap duma pedig kamu.
2022. márc. 8. 21:26
 5/26 anonim ***** válasza:
95%

"ha ez megtörténne nem hagyna addig békén, míg meg nem bocsátanék neki."

Na menjen a pi...ba. Én a helyedbe már felrúgtam volna.

2022. márc. 8. 21:27
 6/26 anonim ***** válasza:
100%
Képes rá. Ha olyan apróságot is meg mer tenni, hogy szorítja a csuklód akaratod ellenére, és valószínűleg ezzel fájdalmat is okoz, akkor a verés nem kizárt.
2022. márc. 8. 21:29
 7/26 anonim válasza:
100%
Bocsi de szerintem én menekülnék
2022. márc. 8. 21:30
 8/26 anonim ***** válasza:
97%
Szerintem igen, azert mondta hogy viccelt, hogy ne hidd el neki.
2022. márc. 8. 21:30
 9/26 anonim ***** válasza:
100%

Az első tényleges agresszió megtörtént, elborult az agya. A következő, komolyabb már csak idő kérdése...

7-el teljesen egyetértek.

2022. márc. 8. 21:34
 10/26 anonim ***** válasza:
92%

Ilyenkor nem azt kellene mondanod, hogy elhagynád, hanem megbizonyosodni afelől, hogy valóban viccel e… Nagy eséllyel a rabszolgája lennél csak hazudik, hogy ne veszítsen el.

Én nem értem, hogy a normális ember miért nem a normálissal jön össze. Világbéke lenne.

2022. márc. 8. 21:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!