Miert szamit fenyegetesnek meg zsarolasnak ha azt mondom valakinek meg fogom magam olni? Annyira rosszul vagyok egy kis torodessel meg tudna menteni
Figyelt kérdés
Szerelmes vagyok belé sajnos. Rossz minden jelenleg az eletemben, levegit venni sem birok. Ő se foglalkozik velem es mondtam neki hogy en megfogom magam olni. Erre azt mondta még egy ilyen feljelent meg hogy en lelkileg probalom zsarolni. Aztan veget vetett a koztunk levo dolognak, mert en lelkileg terorrizalom. Csak azt akartam hogy szeressen es torodjon velem. Miert hitte azt hogy zsarolom meg fenyegetem? A lelkileg terrozalas nem ez.2022. márc. 8. 20:01
22/22 anonim válasza:
Én az életben nem akarnálak látni többé, és pont nem érdekelne a nyűgöd.
Ha bajod van - nekem is volt! -, akkor el kell menni szakemberhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!