Milyen jó fenyegetések vannak?
Rád uszítom anyámat!
Te, most már aztán nagyon mérges leszek!
Megadom az e-mail címed a Teleshopnak!
Rád uszítom a macskámat, mivel ha kiadom a parancsot németül letépi a tököd!
Szólok a jézuskának és karácsonyra nem kapsz semmit!
Ha nem fejezed be rögtön, megkergetleg egy baltával!
Amitöl ök tartanak azzal. Ez szubjektiv.mindenkinek mások a félelmei. Mindenkire mással lehet hatni.
Ergo ne mindegy hogy milyen körnek szol a dolog eleve.
Nekem volt egy küldföldi exem külföldön. (Azaz nem làtta még a csalàdom, életem, azt, hogy valojàban ki vagyok Magyarorszàgon, nem tudott rolam ugy mindent)
Ö egyszer szemtelenkedett, túl lött a célon, lelki terrorizàlt, aljas volt. Meg ugy eléggé bűnözö alkat is volt (illegalitàsok stb)
Amiert szemétségeket mondott, meg akart bàntani, én csak annyit mondtam neki komolyan a szemébe: rendben, mondjak csak tovàbb nyugodtan, majd megismered a magyar hátteremet is, hogy kik állnak mögöttem..
Hàt ahogy hirtelen beijedt, azt látni kellett volna. Olyan udvarias lett, hogy csak pislogtam meg ne értsem félre, ö szeret!(még szerekemvallàs is lett belöle hirtelen ugy meghuzta magàt)
Közben persze csak blöff volt.
Hol àllnak ki egymasert a magyarok. Kb sehol :D
De ö nem tudta milyen nép a magyar szerencsère :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!