Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Van e más boldogság a szerelme...

Van e más boldogság a szerelmen kívül?

Figyelt kérdés
Nemrég töltöttem a 18-at és már hallom a szüleimet társalogni arról hogy jó lenne ha le lépnék itthonról, viszont itthon van minden ami boldoggá tesz. Ők, a kutyám (nem engedik hogy vigyem) az állataim a szobám stb.. Egy barátom és barátnőm se volt kivéve amit már már rám erőltetettek az is 2 hónapig húzta. Nem vagyok biztos ebben de valószínűleg aszexuális vagy aromantikus vagyok mert sose éreztem ilyes féle vonzódást másokhoz, viszont akárhová nézek mindenkinek ez az élete. Egy pár. Nem szeretnék bele gondolni abba hogy a jövőben minden nap felkelek egyedül, munkába megyek barátok nélkül és a napot is egyedül zárom egy életen keresztül. Van e olyan életvitel vagy boldogság forrás ami nem a szerelemről szól?

2022. márc. 6. 16:19
 1/10 anonim ***** válasza:
72%
Pénz 💰
2022. márc. 6. 16:27
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Tudás!
2022. márc. 6. 16:30
 3/10 anonim válasza:
100%
Nem korai elkönyvelni azt, hogy sose leszel szerelmes? Szerintem még én ezzel várnék. Azt tanácsolom neked, hogy próbálkozz valamikor, csak simán tetszésből alakulnak ki komoly érzelmek. Pl én nem tudok egyből teljesen szerelmes lenne, hanem eddig mindig úgy volt, hogy kb 1 évre rá amikor jobban megismertem, de amikor beütött az nagyon erős volt. Vagy pl ez volt az 1. Barátnőmnél is, csak tetszés volt az elején a részemről, de aztán egy komolyabb érzélmeket tápláltam iránat ez nyilván mindenkinél más. Szóval szerintem még lehet korai így elkönyvelni magad
2022. márc. 6. 16:32
 4/10 anonim válasza:
100%
Karrier, utazások, barátok, állatok (hiába most nem engedik hogy magaddal vidd a kutyád)
2022. márc. 6. 16:34
 5/10 anonim ***** válasza:
94%

Mindenkinek más a boldogság. Valakinek pénz, gyerek, szerelem, a háziállata... Neked kell tudnod hogy mi a te boldogságod.

A pénz boldogít, de ha belegondolsz, azért, mert olyan dolgokat veszek rajta ami boldoggá tesz.

2022. márc. 6. 16:35
 6/10 anonim ***** válasza:
Porsche!
2022. márc. 6. 17:01
 7/10 anonim ***** válasza:
Pénz.
2022. márc. 6. 17:42
 8/10 anonim ***** válasza:
Evès.
2022. márc. 6. 18:08
 9/10 anonim ***** válasza:

Barátságok, utazás, könyvek, szabadban sportolás, filmnézés, új munkavállalási lehetőségek felfedezése, önkénteskedés, csoportok, közösségek, új ötletek, ékszerkészítés, ruhatervezés, stb.

Egy mosoly, egy érintés, egy puszi, egy ölelés (már vége a covid-nak!) egy bók, egy félénk röpke tekintet egymásra, egy ígéret, egy új lakás, lakásfelújítás, egy játékos kedvű kisbaba, egy kisállat, egy vigasz a szenvedések tengerében, sikeres nyereménysorsolás...

2022. márc. 6. 19:35
 10/10 anonim ***** válasza:
Anime <3
2022. márc. 6. 23:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!