25 évesen el vagyok késve a dolgokkal?
Most fogok elvégezni egy okj-s szakmát, amiben dolgozni szeretnék.
Még nem volt munkahelyem, nincs félretett pénzem sem.
Még nem volt párkapcsolatom sem.
Mennyire vagyok elkésve a dolgaimmal szerintetek?
20-as, ez rendben van, csak aki 25-30 évesen még sosem dolgozott, az hátrányban van a munkaeröpiacon. Ugyanígy, akinek még nem volt ennyi idősen nője, szintén hátrányban van.
Nem tudjuk, mi a kérdező életcélja.
"Senki nem attól lesz menő mert kocsija meg háza van."
Mondom, ez nem menőség kérdése, hanem életcélé. Ha a kérdező szeretne saját otthont és családot - mint az emberek nagy része -, akkor azért kicsit összeszedhetné most már magát.
Ha jól érzi magát felnőtt emberként úgy, hogy közel 27-30 évesen még a szülőkkel él, ők tartják el, nincs senkije, akkor nincs elkésve, csak ugye a többség azért nem erre vágyik ennyi idősen.
30 évesen végeztem mint asztalos, mérnök informatikáról váltottam, mert mindig újat és újat kellett tanulni, és már sokszor azt éreztem szétrobban a fejem...
Az asztalosság pedig mindig érdekelt is...
Most 5év gyakorlattal, amiből 3at töltöttem alkalmazottként, jelenleg egy garázs műhelyben, laminált bútorlapos konyhákat, előszobákat készítek budapesten, illetve ikea bútorokat szerelek össze órabérben, de jelenleg többet keresek sokkal mint anno az eredeti szakmámmal, sokkal élhetőbb egzisztenciát építek. Szerintem amív az öregség közbe nem szól, addig bármikor ráérsz "kezdeni magaddal valamit"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!