Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » 25 évesen el vagyok késve a...

25 évesen el vagyok késve a dolgokkal?

Figyelt kérdés

Most fogok elvégezni egy okj-s szakmát, amiben dolgozni szeretnék.

Még nem volt munkahelyem, nincs félretett pénzem sem.

Még nem volt párkapcsolatom sem.

Mennyire vagyok elkésve a dolgaimmal szerintetek?

2022. febr. 26. 11:59
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%

"Basszus, én 25 évesen már évek óta dolgoztam, amellett tanultam, akkor volt az esküvőm"

De nem mindenki akar megházasodni, nem szeretné mindenki elb@szani az életét, már bocs.

2022. febr. 26. 14:33
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
Elég ha úgy élsz, hogy nem ártasz vele senkinek.
2022. febr. 26. 14:57
 13/25 anonim ***** válasza:
18%

"nem attól lesz jobb vagy boldogabb az életed mert a társadalmilag elvárt életkorban társadalmilag elvárt dolgokat csinálsz, teljesítesz"

Az, hogy valaki megházasodjon vagy otthont teremtsen, nem feltétlenül társadalmilag elvárt dolog, a többség szimplán vágyik rá. Lehet, hogy a kérdező is, nem tudjuk, mert nem írta meg, mik a tervei hosszútávon.

De legyünk őszinték, egy munkahely sem szereti a a majd 30 éves pályakezdőket, meg a nők sem szeretik az olyan 25 felettit, akinek még egy futó párkapcsolata sem volt.

2022. febr. 26. 16:21
 14/25 anonim ***** válasza:
100%

Talán egyénekben kellene gondolkodni, nem általánosságokban :)

És ha nem volt 25 évesen kapcsolata, de valaki pont belé szeret? Ki fog szeretni belőle emiatt a tény miatt vagy eleve bele sem szeret mert ez ciki? Szóval most mondtál egy olyan dolgot ami egy felszínes generális társadalmi felfogás

Azt pedig kétlem, hogy valaki 30 évesen kezdi el a pályáját, a 25 pedig még nagyon nem 30, kicsit el vagy tévedve.. azok akik egyetemre mennek fiatalon, sokszor ilyen korban végeznek, ez van.

És igen, jó esetben van egy ilyen belső vágya sokaknak, hogy családot alapítson, de szinten sokaknak csak azért ez a vágya mert ez lett “normalisként” belénk nevelve és valójában meg lehet hogy közel sem ilyen beállítottságú.. rengeteg az ilyen trendből fiatalon házasodó magáról semmit nem tudó

2022. febr. 26. 16:30
 15/25 Senior Séf ***** válasza:
27%
Kicsit el vagy késve, de legalább már megszülettél...
2022. febr. 27. 13:37
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
nyugalom, ne aggódj, mostmá kezdesz nemsoká révbe érni.
2022. márc. 2. 23:15
 17/25 anonim ***** válasza:
100%

Hála istennek a mai világ már nem skatulyáz be a korod alapján. Azokban a csodás időkben mikor 20 évesen vénlány/agglegény voltál, valóban el lennél késve.

De mostmár mindig, mindenre van lehetőség, a kor csak egy kifogás. Maximum megkérdezik hogy miért nincs tapasztalatod, de ennyi.

2022. márc. 3. 16:51
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

Akik azt mondják, hogy el vagy késve, ők 24 évesen házasodnak, telek, kutya, autó, persze a válásban sem akarnak lemaradni a tömegtől, pontban 42 évesen elválnak, mert a többség ezt csinálja.

Neked nem kell a mások által normálisnak tartott utat járni, rengetegen szenvednek rossz állásban, rossz kapcsolatban csak mert meg akarnak felelni a szomszéd néninek.

A saját értékrendedet kövesd, gyarapodj, 25 évesen kár öregnek érezned magad. Mindenkinek más a tempója, és szerencsére nincsenek előírások.

2022. márc. 3. 20:45
 19/25 anonim ***** válasza:
81%

18: Ott a pont. 😊

Sokan pórul jártak, mert fiatalon alapitottak családot és monoton gályarabok lettek, végül elváltak, nyakukon a gyerekkel, hitellel stb. és nem éltek semmit.

Én 26 éves lány vagyok és még eszem ágában sincs hogy családot alapitsak, mert élni akarom az életet, kiépiteni az anyagi dolgokat, utazni stb.

2022. márc. 4. 02:24
 20/25 anonim ***** válasza:
95%
Ennyi idióta választ te jó isten.Ne hallgass rájuk kérdező.nem vagy elkésve semmivel.Emberek gondolkozzatok már egy kicsit.pl.mi van azokkal az emberekkel akik mondjuk 30évesen fejezik be az egyetemet,főiskolát stb.Ők is kb akkor kezdenek neki állni dolgozni,saját családot alapítani stb.szóval szerintem nem vagy elkesve.Keress munkát,állj a saját lábadra.
2022. márc. 13. 08:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!