Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi értelme van olajágas meg...

Mi értelme van olajágas meg ukrajnaizászlós profilképeket beállítani a Facebook-on?

Figyelt kérdés
Azt hiszik az emberek, hogy ez számít bármit, vagy változtatni fog valamin? Nem szeretnék megbántani senkit, de annyira értelmetlennek és nevetségesnek érzem.

2022. febr. 25. 07:57
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
95%
Édesanyám Kárpátalján született, nőtt fel és 20on éves korában jött át. Ő ezért tette ki például…szerintem semmi baj nincs ezzel, ezen kívül is tesz amit tud, nem csak beállította és el is felejtette. Szerintem ne álljuk bele most ilyenek miatt másokba..
2022. febr. 25. 10:34
 12/17 anonim ***** válasza:
95%
Pontosan ugyanannyi "értelme" van, mint akármi mást megosztani a facebookon: kifejezed vele, hogy mit gondolsz, mit tartasz fontos ügynek.
2022. febr. 25. 12:38
 13/17 anonim ***** válasza:

Kérdező, nekem nincs kint se olajág, se kép magamról

... A többi ilyen trendet se követtem... Azzal meg végképp nem foglalkozom, hogy mit csinál más.

Ketteske voltam

2022. febr. 25. 12:43
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Ennyi erővel teljesen felesleges bármit megosztani vagy hozzászólni valamihez, mert úgysem változtat a gyakorlatban semmin. (Én amúgy nem is szoktam, meg keretem sincs, de nem gondolok semmit arról, akinek van.)
2022. febr. 25. 14:43
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

En kiraktam, utaltam 150 ezret, es varhatoan jovo het vegen megyek par napot a hatarra is segiteni.

Ettol fuggetlenul miert lenne tobb vagy kevesebb ertelme, mint magadrol vagy tengerpartot abrazolo kepet kirakni?

2022. febr. 25. 18:23
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Te nem allitod be, lazitsal.
2022. febr. 25. 19:32
 17/17 anonim ***** válasza:
Gyakorlatban semmit, de ha valaki ettől jobban érzi magát, akkor rakja ki.
2022. febr. 26. 03:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!