Mi értelme van olajágas meg ukrajnaizászlós profilképeket beállítani a Facebook-on?
Figyelt kérdés
Azt hiszik az emberek, hogy ez számít bármit, vagy változtatni fog valamin? Nem szeretnék megbántani senkit, de annyira értelmetlennek és nevetségesnek érzem.2022. febr. 25. 07:57
11/17 anonim válasza:
Édesanyám Kárpátalján született, nőtt fel és 20on éves korában jött át. Ő ezért tette ki például…szerintem semmi baj nincs ezzel, ezen kívül is tesz amit tud, nem csak beállította és el is felejtette. Szerintem ne álljuk bele most ilyenek miatt másokba..
12/17 anonim válasza:
Pontosan ugyanannyi "értelme" van, mint akármi mást megosztani a facebookon: kifejezed vele, hogy mit gondolsz, mit tartasz fontos ügynek.
13/17 anonim válasza:
Kérdező, nekem nincs kint se olajág, se kép magamról
... A többi ilyen trendet se követtem... Azzal meg végképp nem foglalkozom, hogy mit csinál más.
Ketteske voltam
14/17 anonim válasza:
Ennyi erővel teljesen felesleges bármit megosztani vagy hozzászólni valamihez, mert úgysem változtat a gyakorlatban semmin. (Én amúgy nem is szoktam, meg keretem sincs, de nem gondolok semmit arról, akinek van.)
15/17 anonim válasza:
En kiraktam, utaltam 150 ezret, es varhatoan jovo het vegen megyek par napot a hatarra is segiteni.
Ettol fuggetlenul miert lenne tobb vagy kevesebb ertelme, mint magadrol vagy tengerpartot abrazolo kepet kirakni?
17/17 anonim válasza:
Gyakorlatban semmit, de ha valaki ettől jobban érzi magát, akkor rakja ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!