Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi a keresztneved és mi az a...

Mi a keresztneved és mi az a becézése, amivel a világból ki lehetne kergetni?

Figyelt kérdés

2022. febr. 23. 22:28
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%
Fanni- Fannika, Zsuzsanna- Zsuzsi(ka),Zsuzsa, főleg mikor direkt felhívom az emberek figyelmét hogy NE becézzenek.
2022. febr. 26. 21:46
 22/30 anonim ***** válasza:
100%
Zsombor, bárhogy becézik nagyon felidegesít, Zsombi, Zsomborka, Zsombika, meg ezek dedósnak érzem magam tőle xd
2022. febr. 27. 11:21
 23/30 Arnold901005 ***** válasza:
100%
Eleve elég nyomi nevem van, de ezt borzalmasabbnál borzalmasabb becézési módokkal szokták megfejelni. Egy lánybarát folyton Arnusnak szólít, de voltam már/vagyok az embereknek Arnoldka, Arnó, Noldi, Arnika, mindtől agyf@szt kapok. 😁 Az Arnit sem csípem, de még ez a legvállalhatóbb mind közül. Vannak nevek, amiknek nincs normálisan hangzó becézése, az enyém is ilyen, de sokan szinte kényszeresen becézni kezdik a neveket. 🤔
2022. febr. 27. 13:08
 24/30 anonim ***** válasza:
100%
Emese - Mesi 🙂
2022. febr. 27. 22:05
 25/30 anonim ***** válasza:
100%
Szandra- Szandokán, Szalamandra
2022. márc. 9. 21:15
 26/30 anonim ***** válasza:
100%
Annamária vagyok; az Ancsa az borzalmas, Ancsi egy fokkal jobb, mert legalább kedves hangzású, de az is szörnyű.
2022. márc. 12. 15:47
 27/30 anonim ***** válasza:
100%

Júlia - Nem elég, hogy gyűlölöm teljes alakban is ezt a nevet, a “gyári” becézéseinek a 90%-ától instant hányinger fog el, még évente egyszer még azt is el kell viselnem, hogy februárban felköszöntenek, az állítólagos “ismerőseim”, akiknek évek óta nem jut el az agyáig, hogy nem Julianna vagyok.

Julika, Julcsi, Juli, Julis, Juliska, Julcsa, Juci, Dzsúlia, Dzsuli - öregesek és/vagy nevetségesek.

JuliÁnuszbarát, Dzsáli, Puli, Julika-Pulika - szerintem ezeket nem kell megmagyaráznom. 😂

Jolika, Jolán, Jolánka, Jola - Apám szólít így, és nem kedveskedésből. Nagyon idegesítő.

2022. márc. 12. 16:44
 28/30 anonim válasza:
100%
Franciska, a Francit szeretem, de ha valaki Ciskának/Cisinek szólítana, azt ott folytanám meg.
2022. ápr. 10. 12:13
 29/30 anonim ***** válasza:
100%
Erzsébet vagyok és a Zsóka becézéstől falnak megyek. Meg amikor bejött az a videó hogy "Bözsi néni itt a tyúk!" Nagyon vicces mondhatom.
2022. szept. 25. 06:25
 30/30 anonim ***** válasza:
100%
Brigitta. Csak a Brigi becenevet vagyok képes elviselni, mert alapból sem tetszik a nevem. A Brigcsi becenévvel a világból ki lehet kergetni...
2022. okt. 11. 22:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!