Mi a keresztneved és mi az a becézése, amivel a világból ki lehetne kergetni?
Figyelt kérdés
2022. febr. 23. 22:28
11/30 anonim válasza:
A nevem Luca, és elég sok becenevem van ebből: Lulu, Luka, Lucy, Lucia, Luce, Lucette, Lucielle, Lù Xī és Liùsaidh (mondjuk ennek oka, hogy sok külföldi barátom van, akik szeretik az ő nyelvük változatot használni, amit én mondjuk egyáltalán nem bánok).
Amit utáltam mindig is, az a Lucus. Nem tudom miért, valahogy sose tetszett
14/30 anonim válasza:
Henriett vagyok, és becenévvel még nem sikerült kiakasztania senkinek, azzal viszont nagyon, ha következetesen Henriettának írják a nevemet. Ezügyben eddig a mélypont egy másik Henriett volt, hát vazze, rólad nem hittem volna, sis... :')
15/30 anonim válasza:
Viktória vagyok és a Vikikétől falnak megyek
17/30 anonim válasza:
Dani - Danika. A falra mászok, ha valaki Danikának hív..
18/30 anonim válasza:
19/30 anonim válasza:
Zsófi vagyok, a "Zsófikát" utálom. Meg a roppant mód humoros "zsónak a fia" fergeteges poént, amire minden humorherold azt hiszi, hogy ő találta ki és eredeti és nem hallottam még kb. 80000000 alkalommal.
20/30 anonim válasza:
Katának hívnak. Amivel ki lehet akasztani az a Katica és a Kati(ka).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!