Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Valóban le tud nyomoztatni?...

Valóban le tud nyomoztatni? Többi lent

Figyelt kérdés
Sziasztok. Most ez lehet hülyén kérdés, kicsit be paraztam. Van egy app, randomchat a neve. Beszéltem ott egy sráccal, jofej volt, küldtünk egymásnak képet (átlagos képet) ott nem lehet le menteni, le screenelni sem. Egy idő után kezdett erőszakos lenni hogy találkozni akar, de én nem akartam még, mondtam hogy én törlöm magam, nincs erre szükségem. Erre beragott ő amúgy autoszerelo, és azt mondta hogy akkor majd megfog keresni mert van pár rendőr akinek szereli a kocsijat. Ilyet valóban meg tud tenni? Lehet ilyet? Köszönöm ha normálisan válaszoltok

2022. febr. 21. 22:57
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Elképzelem a szitut, hogy mikor rendőr voltam, egy autószerelő mutogat kétségbeesetten egy lányt a telefonján, hogy "Őőőt keressétek má meg"

Szerintem először kiröhögtem volna, majd távozás után elkezdtem volna gondolkodni, hogy lehet szemmel kéne tartani ezt az embert, mert zaklató lehet.

2022. febr. 22. 10:07
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
A rendőrök belső adatbázis lekérdezéseit listázzák. Egyik sem fogja megkockáztatni egy autószerelőért, hogy kérdőre vonják.
2022. febr. 22. 10:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!