Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Le lehet nyomoztatni valamit...

Le lehet nyomoztatni valamit ilyen módon?

Figyelt kérdés
Megfenyegettek, hogy lenyomozzák minden általam használt eszközömet, és minden keresés és tevékenység stb automatikusan lementődik ezen a megfigyelő rendszeren át egy másik, távoli megfigyelő rendszerbe. Egyik telefonomra és gépemre se telepített senki ilyet, tehát lehetséges az, létezik ilyen, hogy valaki távolról mindent lenyomozzon?

2021. febr. 2. 16:13
1 2
 1/13 anonim válasza:
Nem lehetséges. Ehhez kellene egy valami amit letöltesz és vele együtt jön a vírus. Ilyen nem létezik, csak az amerikai filmekben. :) No para.
2021. febr. 2. 16:29
 2/13 anonim ***** válasza:
Kezdjük az elején a sztorit. Ki és miért fenyegetett meg! CSak úgy a semmiért nem fenyegetnek meg valakit. Tehát?
2021. febr. 2. 16:32
 3/13 A kérdező kommentje:

1-esnek köszi!

2-es bizonyos emberek csak szimplán túlbuzgók, és szeretnék tudni, hogy mit csinálok a nap bármelyik pillanatában. Nem tettem semmi törvénybeütközőt. Egyébként meg nem ez volt a kérdés.

2021. febr. 2. 16:36
 4/13 anonim válasza:
1. válaszoló vagyok. Egyébként aki fenyegetőzik, az nem hinném, hogy tenne bármit is. Hidd el, hogyha le tudná nyomozni az adataid, legalább már a házszámodat ismertette volna veled. Amelyik kutya ugat az nem harap!
2021. febr. 2. 16:36
 5/13 anonim ***** válasza:
0%
Kérdező: bár nem ez volt a kérdés, de te itt egy bűncselekményt osztottál meg velünk, amit kötelességünk jelenteni, ha te még nem tetted volna meg.
2021. febr. 2. 16:40
 6/13 anonim válasza:
Utolsó, én írtam neki privátban, hogyha elmúlt 18 forduljon a rendőrséghez, ha 18 alatt van akkor pedig szülőnek kell szólni. Ismertettem vele, hogy bűncselekmény a fenyegetőzés.
2021. febr. 2. 16:42
 7/13 anonim válasza:
Bár én szívesen segítek ráijeszteni a kérdezőt ijesztgetőre.
2021. febr. 2. 16:43
 8/13 anonim válasza:

Btk. 222. § Zaklatás

Btk. 222. § (1) Aki abból a célból, hogy mást megfélemlítsen, vagy más magánéletébe, illetve mindennapi életvitelébe önkényesen beavatkozzon, őt rendszeresen vagy tartósan háborgatja, ha súlyosabb bűncselekmény nem valósul meg, vétség miatt egy évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

(2) Aki félelemkeltés céljából

a) mást vagy rá tekintettel hozzátartozóját személy elleni erőszakos vagy közveszélyt okozó büntetendő cselekmény elkövetésével megfenyeget, vagy

b) azt a látszatot kelti, hogy más életét, testi épségét vagy egészségét sértő vagy közvetlenül veszélyeztető esemény következik be,

vétség miatt két évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

(3) Aki a zaklatást

a) házastársa, volt házastársa, élettársa vagy volt élettársa sérelmére,

b) nevelése, felügyelete, gondozása vagy gyógykezelése alatt álló személy sérelmére, illetve

c) hatalmi vagy befolyási helyzetével visszaélve

követi el, az (1) bekezdésben meghatározott esetben két évig, a (2) bekezdésben meghatározott esetben bűntett miatt három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

2021. febr. 2. 16:46
 9/13 A kérdező kommentje:
Köszi a büntetőjogi válaszokat. :D de inkább maga az alapkérdés érdekelne. Megvalosítható avagy teljesen kamu?
2021. febr. 2. 16:48
 10/13 anonim válasza:
Én írtam neked privátban, szeretnék beszélni erről veled.
2021. febr. 2. 16:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!