Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Le lehet nyomoztatni valamit...

Le lehet nyomoztatni valamit ilyen módon?

Figyelt kérdés
Megfenyegettek, hogy lenyomozzák minden általam használt eszközömet, és minden keresés és tevékenység stb automatikusan lementődik ezen a megfigyelő rendszeren át egy másik, távoli megfigyelő rendszerbe. Egyik telefonomra és gépemre se telepített senki ilyet, tehát lehetséges az, létezik ilyen, hogy valaki távolról mindent lenyomozzon?

2021. febr. 2. 16:13
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Ember ugye nem arról van szó, hogy te fenyegetsz valakit és itt akarsz ötletet kapni, hogy miként valósítsd meg! Nagyon remélem nem erről van szó! Amúgy bűncselekményről beszélünk, tehát vagy szülőket, vagy a rendőrséget be kell vonni!
2021. febr. 2. 16:50
 12/13 anonim válasza:
Erről tényleg szólj a rendőrségnek, mert szerintem téged is gyanúsíthatnak amiért nem mentél be a rendőrségre.
2021. febr. 2. 16:54
 13/13 A kérdező kommentje:
Szeretném lenyugtatni a kedélyeket. Csak arra voltam kíváncsi, hogy létezik-e ilyen vagy ez teljesen fake. Nem akarok feljelentést tenni, mert már kezeltem a helyzetet, és ez még 1,5 hónapja volt. És nem én fenyegetek senkit, nyugi.
2021. febr. 2. 16:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!