Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Vissza tudom nyomoztatni hogy...

Vissza tudom nyomoztatni hogy ki él vissza a képeimmel?

Figyelt kérdés
Jelezték, hogy a fotóimat feltöltötték egy meleg társkeresöre, és azzal ismerkedtek, valami fantázia néven. Azóta letörölték, de van sejtésem hogy ki lehetett. Mit tehetek, fel tudom e jelenteni, igy hogy azóta törölték e már a profilt?
2021. jan. 18. 16:28
 1/6 anonim ***** válasza:
84%
Rendőrségi feljelentés alapján.
2021. jan. 18. 16:33
 2/6 anonim ***** válasza:
56%
Feljelentés, a rendőrség kikéri az adatokat.
2021. jan. 18. 17:21
 3/6 A kérdező kommentje:
De foglalkoznak vele?
2021. jan. 18. 19:00
 4/6 A kérdező kommentje:
Mert hogy arcom nem volt benne.csak felsőtest.
2021. jan. 18. 19:08
 5/6 anonim ***** válasza:
Akkor honnan a szarból ismernének már fel???
2021. jan. 18. 20:17
 6/6 A kérdező kommentje:
Felismertek. Mert olyan ismerös irt rám (aki meleg, konkrétan munkatársam) hogy figyelj már valaki írogat a te kulsöddel. És tényleg az a kép az enyém volt, csak egy nyári felsotestes kép amiröl arcom le volt vágva. Utána ez a haver elkezdett irni neki, hogy fejezze be mert ott voltam mellette (szóval igazábol lejáratni akart, mert látta hogy ott vagyok mellette, de valaki mégis ir neki) na és akkor gyorsan törölte a profilt. Szóval arcal, nem volt fent képem, de akkor is én voltam azokon rajta. Igy lejáratott engem.
2021. jan. 18. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!