Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Valóban le tud nyomoztatni?...

Valóban le tud nyomoztatni? Többi lent

Figyelt kérdés
Sziasztok. Most ez lehet hülyén kérdés, kicsit be paraztam. Van egy app, randomchat a neve. Beszéltem ott egy sráccal, jofej volt, küldtünk egymásnak képet (átlagos képet) ott nem lehet le menteni, le screenelni sem. Egy idő után kezdett erőszakos lenni hogy találkozni akar, de én nem akartam még, mondtam hogy én törlöm magam, nincs erre szükségem. Erre beragott ő amúgy autoszerelo, és azt mondta hogy akkor majd megfog keresni mert van pár rendőr akinek szereli a kocsijat. Ilyet valóban meg tud tenni? Lehet ilyet? Köszönöm ha normálisan válaszoltok

2022. febr. 21. 22:57
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Ne aggódj.

Milyen alapon "nyomoztatna le"? Mert nem vagy rá kíváncsi?

Írd vissza, hogy neked is vannak rendőr ismerőseid, rokonaid, és a javaslatukra fontolgatod, hogy feljelented zaklatás, illetve fenyegetés miatt, és ha már az ismerősökről van szó, a legjobb barátod, vagy annak az apukája ügyvéd.

2022. febr. 21. 23:04
 2/12 A kérdező kommentje:
Én egyebkent mikor kérdezte hol lakok, másik várost adtam meg. Tehát akkor olyat sem tud hogy meg mutatja a képemet egy rendőrnek és az alapján nyomoztat?! Mondjuk gondolom ha ezt egy rendőr meg tenné, az bűncselekmény lenne?!
2022. febr. 21. 23:07
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
2: Igen az büncselekmény lenne, ilyet nem tehet meg. De pl. a kép alapján lehet, hogy megtalál facebookon. Pl. ha olyan képet küldtél ami fent van a facebookon vannak kép kereső alkalmazások és megtalálja a facebookodat.
2022. febr. 21. 23:17
 4/12 A kérdező kommentje:
Nem olyat küldtem ami fent van, amit küldtem nincs sehol csak a telefonomban. Így is?
2022. febr. 21. 23:20
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Fénykép alapján nem találnak meg csak úgy, kivéve ha szerepelsz a bűnügyi nyilvántartásban, de nem tartom valószínűnek.

Meg egy autószerelő két szép szeméért nem játszik senki az álásával.

Ne hagyd magad megfélemlíteni.

Nővérem Fb fiókját feltörték, a lányának lett gyanús, hogy nem az anyjával beszél, jelezte, hogy lebukott, mire az illető elkezdett nyomulni rá. Nekem szólt.

Ráírtam az illetőre azon a profilon (nővéremnek több is volt), hogy egyrészt kiskorú zaklatásáért fel lesz jelentve, csúnyán megüti a bokáját, másrészt nekem meséljen a férfias szervéről, ha csacsogni szeretne, és én is elmesélem, hogy mit csinálnék vele, meg egy bárddal és egy darálóval. Valószínűleg a rendőröktől jobban megijedt, vagy csak velem nem volt kedve beszélgetni, de rögtön törölte a feltört profilt. :)

2022. febr. 21. 23:21
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem, csak telefonon lévő képet nem lehet megtalálni képkeresővel.
2022. febr. 21. 23:22
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha olyat küldtél ami sehol ninc meg csak a telefonodban akkor nem talál meg.
2022. febr. 21. 23:31
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Ez csak egy idióta :D mindent elhiszel? Amúgy randochaten le lehet menteni a képet.
2022. febr. 22. 01:29
 9/12 anonim ***** válasza:
91%

Egyszer és mindenkorra tanuld meg, hogy kizárólag nyomós okból tett feljelentés alapján rendelnek el nyomozást személyek felkutatására.

Amit ez az agresszív szélhámos állított, hogy ő rendőr ismerősnek szereli az autóját, és majd nyomoztat utánad, ha meg is említené, a rendőr elküldené a francba. Szélsőséges esetben fel is jelenthetné megvesztegetési kísérlet miatt.

Az meg legyen tanulság, hogy nem állsz szóba mindenkivel, ha mégis ismeretlennel beszélgetsz, nem közlöd az adataidat, nem kúldesz képet.

2022. febr. 22. 02:00
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

“ott nem lehet le menteni, le screenelni sem”

De képernyőképet telefonon is tud csinálni!

2022. febr. 22. 02:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!