Frusztrált vagyok mert nem lehetek orvos, ti ezt hogy kezelitek?
Nem vagyok alkalmas, nem bírom a tanulást, valamint szerintem tönkre tenne.
De nagyon vonz valamiért... Ha valaki van így rajtam kívül, akkor hogy kezeli ezt? Nem feltétlen orvosi irányra gondolok, akármi lehet.
Rád erőltetik ezt az életpályát a szüleid? Vagy a rokonság? Voltál már gyakorlati oktatáson?
Milyen orvosi szakot választanál? Háziorvos vagy egyéb szakirány? Kicsit kevés az infó.
2 Nem vagyok rezidens, ember...
Csak valamiért nem megy a tanulás, nem lesz jó érettségim (mert ugye nem egyetemista vagyok).
Én például nem vagyok alkalmas könyvolvasásra, mert keveset látok, pedig nagyon szeretném így eltölteni a szabadidőmet! Legszívesebben üvöltve sírnék, ha valakit meglátok, kezében egy könyvvel, vagy rejtvényújsággal.
Te, hogy kezelnéd ezt?
Ha csak a "nem akarás" miatt vagy alkalmatlan valamire, akkor csakis rajtad múlik!
Nekem sincsenek meg a fizikai adottságaim az álommunkámhoz.
De tudom élvezettel csinálni a mostanit is, és remélem, idővel majd találok valami új célt, amit esetleg teljesíteni is tudok.
Ne aggódj, kihevered majd te is! Ha arra gondolok, hány volt osztálytársam akart színész vagy énekes lenni gimiben, aztán nem lettek azok, de élnek és virulnak, még senki nem kötötte fel magát közülük a diófára amiatt, emiatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!