Gyermektelen nők, ti is kaptok bántásokat azért mert nincs gyereketek? Ha igen, kiktől , milyen kőzegben (család, baráti kör, munkahely ) ? Mit szoktak mondani és hogyan kezelitek?
Nem, inkabb csak kerdeseket hogy miert nem. A csaladom teljesen elfogadta, hogy nekem biztos nem lesz, mert nem akarok, igy meg se kerdezik.
Munkahelyen, vagy barati tarsasagban, uj ismerosoknel ha felvetodik a kerdes, elintezem annyival, hogy nem vagyok anyatipus, nincs turelmem hozzajuk es kesz, meg senkit sem kellett durvan kioktatni emiatt, mert elsore is felfogtak, es nem tema.
A saját anyám vágta a 29 éves fejemhez, hogy se gyerekem, se karrierem. Éppen végeztem a főiskolán, amit munka mellett csináltam, és nem akartam albérletbe, nélkülözésbe szülni.
Bezzeg ő, a szakmunkás, aki már 23 évesen megszült engem. Apámmal 1 éves korom előtt elváltak és azután az alkesz kanja tették tönkre a gyerekkorom.
Anyós szerint, meg aki sovány (értsd: bomba alak, ami neki sose volt), az nem tud teherbe esni. Bezzeg ő mázsán felül. :D
Azóta van 2 gyerekem, saját ház, egzisztencia.
A két gyökér meg ennyit ért el az életben, hogy megszült engem és a férjem.
Az embert akkor is basztatják, ha csak egyet akart. Múltkor egy random bácsika esett nekem a vonatra várva, h miért nem szülök testvért a fiamnak. Apósom képes volt megkérdezni, mikor jön a kistesó, mikor 7 hónapos voltam az elsővel. Ha nincs, az a baj, ha egy van, az a baj, ha kettő, miért nem 3 ha 3 akkor normális vagy, minek annyi?
Van egy munkatársam, akinek rák miatt kivették a méhét és még őt is basztatta egy idősebb kolléganő, h milyen önző, mert nem szül (tudott az okról). Baszki.
Nem gyakori, de néha kapok. A családom, barátok abszolút elfogadják a helyzetet, soha egy rossz szót sem kaptam.
A munkahelyemen viszont van már mindenbe bele szóló 50-es hisztigép, akik havonta rákérdeznek hogy mikor jön a baba. Belül már felrobbanok szinte de mindig nagyon cukin és udvariasan válaszolok, ezzel még jobban felmérgelem őket
5, mert te biztos vagy magadban.
Azok szoktak itt vernyákolni, akik maguk se tudják, mit akarnak, ezért érzékenyen érinti őket minden vélemény.
Bocsanat elore is hogy gyerekes nokent valaszolok, tudom nem nekem szol a kerdes. En azert kaptam bantast mert fiatalon szultem, anyanal laktam stb. Barhogy csinalod valaki bantani fog. Ha neked igy jo, akkor igy csinald. Kulonben meg akinek nem valo gyerek az jol teszi h nem szul, en tisztelem azokat akik ezt felismerik. Inkabb legyen kevesebb gyerek, de azokat neveljek fol rendesen en azt mondom.
22/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!