Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Normális hogy az unokahugom,...

Normális hogy az unokahugom, aki csak 14 éves lesz, olyanokat mondd hogy élettelen?

Figyelt kérdés
Azt mondja hogy vele sose történik semmi, es sose volt még boldog, ő nem kér semmit mást, csak egyszer végre boldog szeretne lenni..
2022. febr. 14. 21:43
 1/8 anonim ***** válasza:
92%
Tini...
2022. febr. 14. 21:55
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos sok tini fejében fordulnak meg ilyen gondolatok... Reménykedni kell benne, hogy elmúlik, de egyre több a depis ember, egyre kevesebben "növik ki"

Ott kell lenni neki, amikor kell, éreztessétek vele, hogy szükségetek van egymásra (mindannyiótoknak), hogy szerepe van a világban

Ha túl sok szabadideje van, nézzetek hobbit, ami leköti (legjobb a sport) és érzi, hogy él, nem csak létezik, ha túl kevés, akkor szabadítsatok fel egy kis időt, legyen magára is ideje

2022. febr. 15. 00:46
 3/8 anonim ***** válasza:
86%

Természtes, én is ilyen voltam. Ha űrhajóra ültettél volna is ezt mondtam volna.

Majd kinövi és talál magának hobbit.

2022. febr. 15. 04:32
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez már nagyon sokadik ilyen kérdés...
2022. febr. 15. 07:32
 5/8 anonim ***** válasza:
83%
A koránál fogva részben normális dolog, hiszen tini.
2022. febr. 15. 10:12
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is volt egy ilyen időszakom, hogy semmi se jó, mindennap ugyanolyan unalmas, semmi izgi nem történik, blablabla. Nekem mondjuk pont az iskolaváltás segített. (Általánosból középiskolába.)
2022. febr. 15. 10:52
 7/8 Shaddark ***** válasza:
78%

Én Borsodban nőttem fel, szerettem volna ilyen koromban egy kis "élettelenséget", néha túl sok is volt a történés :)

Több valódi (real, nem virtual) haver kellene neki.

2022. febr. 15. 13:11
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Ennek a korszaknak a neve: kamaszok világfájdalma, hormonális robbanás, önmaga keresése, megismerése, útkeresés, hirtelen hangulatváltozások. Természetes.
2022. márc. 6. 14:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!