Normális hogy az unokahugom, aki csak 14 éves lesz, olyanokat mondd hogy élettelen?
Figyelt kérdés
Azt mondja hogy vele sose történik semmi, es sose volt még boldog, ő nem kér semmit mást, csak egyszer végre boldog szeretne lenni..2022. febr. 14. 21:43
2/8 anonim válasza:
Sajnos sok tini fejében fordulnak meg ilyen gondolatok... Reménykedni kell benne, hogy elmúlik, de egyre több a depis ember, egyre kevesebben "növik ki"
Ott kell lenni neki, amikor kell, éreztessétek vele, hogy szükségetek van egymásra (mindannyiótoknak), hogy szerepe van a világban
Ha túl sok szabadideje van, nézzetek hobbit, ami leköti (legjobb a sport) és érzi, hogy él, nem csak létezik, ha túl kevés, akkor szabadítsatok fel egy kis időt, legyen magára is ideje
3/8 anonim válasza:
Természtes, én is ilyen voltam. Ha űrhajóra ültettél volna is ezt mondtam volna.
Majd kinövi és talál magának hobbit.
4/8 anonim válasza:
Ez már nagyon sokadik ilyen kérdés...
5/8 anonim válasza:
A koránál fogva részben normális dolog, hiszen tini.
6/8 anonim válasza:
Nekem is volt egy ilyen időszakom, hogy semmi se jó, mindennap ugyanolyan unalmas, semmi izgi nem történik, blablabla. Nekem mondjuk pont az iskolaváltás segített. (Általánosból középiskolába.)
7/8 Shaddark válasza:
Én Borsodban nőttem fel, szerettem volna ilyen koromban egy kis "élettelenséget", néha túl sok is volt a történés :)
Több valódi (real, nem virtual) haver kellene neki.
8/8 anonim válasza:
Ennek a korszaknak a neve: kamaszok világfájdalma, hormonális robbanás, önmaga keresése, megismerése, útkeresés, hirtelen hangulatváltozások. Természetes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!