Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Nem tartjátok igazságtalannak...

Nem tartjátok igazságtalannak az életet azért, mert egyesek vannak annyira szerencsések, hogy normális országba születnek, ahol nem lopja el az állam a keresete 40%-át, és évente többször tud kirándulni, magas színvonalon élni, stb?

Figyelt kérdés
Putri országba születtem sajnos, Európa pöcegödrébe, magyarországra. Annyi és annyi jobb ország van főleg nyugat felé haladva, ehelyett ebbe a szemétdombra kellett születnem. :(
2022. febr. 7. 12:17
1 2 3 4 5 6
 41/53 anonim ***** válasza:
73%
40-es, nélküled a világ lenne szebb. Távozz a planétáról!
2022. febr. 7. 14:05
 42/53 A kérdező kommentje:
#40 ez az ország semmitől nem lesz szebb. Mindenesetre legalább hatósági áras 1 euró alatti termékeink vannak, mutatva ezzel a jólétet és gazdasági stabilitást. Good shit.
2022. febr. 7. 14:06
 43/53 anonim ***** válasza:
100%

Ha esetleg a jövőben érdekelne ilyen lehetőség: [link] A barátommal már idekint jöttem össze, most az van tervben, hogy átköltözünk az Egyesült Királyságba.

Kérdező, ezzel a gyűlölködéseddel semmit nem fogsz elérni. Sőt, külföldön egyenesen le fognak nézni emiatt a "utálok mindent és mindenkit, mert én sikertelen vagyok" mentalitás miatt. Butaság lenne letagadni a származásodat, hiszen nem tehetsz róla, normális ember nem is fog emiatt elítélni. Amiatt viszont igen, ahogyan viselkedsz és gondolkozol. Ha szeretnél, menj ki külföldre, de jobb, ha tudod, hogy meg kell dolgoznod az ottani jólétért. Ha Magyarországon ennyire szenvedsz, akkor máshol is csak szenvedni fogsz.

26/N

2022. febr. 7. 14:16
 44/53 anonim ***** válasza:
71%
Remélem minél előbb, minél messzebb takarodsz el innen, mert ez az ország nem tűr meg ilyen szitkozódó kutyákat. Ja és nem vagyok fideszes... De az ilyen embereket ki nem állhatom.
2022. febr. 7. 15:41
 45/53 A kérdező kommentje:
Öcsike, én is rühellem a fajtád, úgyhogy én is remélem, hogy hamarosan nem ugyanannak az országnak a levegőjét szívjuk. Esetedben inkább a kipufogógázt ajánlom.
2022. febr. 7. 15:44
 46/53 anonim ***** válasza:
75%
Kérdező, a panaszkodáson kívül tudsz bármit is?
2022. febr. 7. 15:55
 47/53 anonim ***** válasza:
77%
46: nyilván valami nyócelemis ugribugri...
2022. febr. 7. 16:03
 48/53 anonim ***** válasza:
71%
2022. febr. 7. 16:19
 49/53 anonim ***** válasza:
83%
Hat ezt meg olvasni is borzalom.. Nagyon egyet tudok erteni a 43-assal, kerdező te sehol se fogsz boldogulni, rettenetes a mentalitasod. Mo. sok problemaval küzd, de azert ennyire nem elhetetlen, ahogy te itt beallitod. Tudsz egyebkent vmi idegen nyelvet viszonylag magas szinten? Vagy mondjuk közepfokon
2022. febr. 7. 18:27
 50/53 anonim ***** válasza:
81%

Néhány érvre reagálnék.

Csak azért mert máshol rosszabb, akár sokkal rosszabb, még nem jelenti azt, hogy el kell viselni ezt az országot.

Talán önmagunk megnyugtatasara ez nagyon jó, meg hogy azt színleljük minden rendben van, elégedettek lehetünk.

De valójában az a helyzet, hogy pontosan tudjuk, hogy ha a jelenlegi politikai garnitúrát (nem csak a fideszt) lecserélnénk, akkor egy rakás dolog sokkal jobban is működhetne. (oktatás, egészségügy, cigány integráció, adózás, áfa)

És igen, joggal van elkeseredve az ember. Ha lehetne jobb, akkor miért nem az?

Akkor menj külföldre...

Erre 2 dolgot tudok mondani.

Van akinek itt lakik a teljes rokonsága, akiket szeret. Itt vannak a barátai, nem akar elmenni.

Vagy egyszerűen nem tud, mert nem olyan szakmát tanult, amivel kint el tudna helyezkedni, mert amit most csinál azt szereti, imádja csinálni és nem azért tanult, hogy elmeneküljön ebből az országból.

És engedjétek már meg, hogy valaki megfogalmazza azt, hogy elkeseredett...

Nyílván minden szavazásra el kell menni és úgy csinálni, mintha valós alternatívákra tudnánk szavazni egy olyan orszagban, ahol még a népszavazas intézményét is propagandára hasznaljak, de mindemellett egyáltalan nem baj, ha az ember kibeszéli magaból, hogy a fene enné meg ezt az országot.

2022. febr. 8. 07:54
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!