Nem tartjátok igazságtalannak az életet azért, mert egyesek vannak annyira szerencsések, hogy normális országba születnek, ahol nem lopja el az állam a keresete 40%-át, és évente többször tud kirándulni, magas színvonalon élni, stb?
Egyrészt ha szeretnél, költözz el. Sok oka volt, de pár évvel ezelőtt én is megtettem és nem bántam meg. Nem tudom, milyen helyzetben vagy, de ez az opció mindenki előtt nyitva áll.
Másrészt Magyarország még mindig a világ szerencsésebb és jobb felén van és nem okolhatod az országot minden téged ért negatív dolog miatt. Az, hogy milyen életed van, mindig is elsősorban rajtad fog múlni.
26/N
#8 véletlenül zöld ment. Megvetem a fajtádat.
A 40 szk. Kell a kb 10 ezer Nemzeti együttműködés NER, hogy fedezzék a helikopter,hajó és a vadászatot, ami a hobbijuk.
Demagóg a kérdésed. Magyarországon a bruttó bér 33,5%-a az adó ha 25 év feletti vagy. Az általad normálisnak vélt országokban is van szegénység, munkanélküliség és egyéb rossz dolog. Máshol sem él meg vidáman egy képzetlen ember.
Én nem Magyarországot hibáztatom hanem a benne élő szűklátókörű demagóg embereket.
#13: mert lefogadom, hogy semmiféle versenyképes szakmája nincsen... De persze a kormány meg a gazdagok a hibásak, hogy keveset keres...
Ehh, lapozzunk! :)
"Szerinte nem jó Magyarországon élni, mert kevés a fizetés, viszont nem akar külföldre sem menni, mert drága a lakhatás."
Mi az ellentmondás? Kevés a fizetés, nem tud miből költözni.
Azért ahhoz kell némi észbeli éretlenség, hogy valaki a tök normális adózást lopásnak minősítse...
Nyilván más országokban nincs adó, és a fáról lerázott pénzekből finanszírozzák a közszolgáltatásokat, infrastruktúrát, egészségügyet, oktatást, stb. stb.... :)
Szenvedj és sajnáld magadat 7/24.
Abból biztosan előre jutsz.....
Inkább képezd magadat, és teremtsd meg magadnak az anyagi feltételeket - ahogy más is megteszi....
Panaszkodás helyett másodállást vállalnál, már előrébb volnál...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!