Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogy lehetséges, hogy hirtelen...

Hogy lehetséges, hogy hirtelen minden összejött nekem, holott nem ez a jellemző? Mi várható?

Figyelt kérdés

A vége felé járok egy nehéz, munka mellett végzett sulinak, bejutottam egy céghez, ahova rég szerettem volna, olyan munkám lett végre, amire vágytam, egész jól keresek, a sportnak hála kezd javulni a pocsék állóképességem és segített két problémámom az előírt, részben tartott diéta. Mondjuk lesz még egy orvosi vizsgálat, amin akár rák is kiderülhet.

Eddig olyan kis szerencsétlen életem volt. Azt veszem észre, akinek szerencsétlen az élete, annak az is marad, akárhogy küzd és aki szerencsés, az akkor is eléri a céljait, ha kevesebbet küzd. Tehát nem értem, ami történik velem!

2022. febr. 4. 21:11
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Például apám is küzdött, mégse jött össze neki semmi sem.

Én is évtizedekig küzdöttem és eddig egy rakás szerencsétlenség voltam.

2022. febr. 8. 21:22
 12/12 A kérdező kommentje:

Na itt a háború, ha nem is eszkalálódik, akkor is hatalmas gazdasági hatásai lesznek.

Április elején pedig megyek vizsgálatra, ahol kiderül, van-e rákom.

2022. márc. 23. 12:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!