Milyen lehet olyan embernek lenni akinek minden simán összejött az életében?
Tehát aki alapvetően nagyon jól néz ki, az iskolában is lányok kedvence, aztán fiatal felnőttként is hetente váltogatja a nőket, nem kap beszólásokat, visszautasításokat, stb. Mellé szülei is gazdagok, mindent megkap tőlük, a legjobb márkás ruhák, fullos kocsi és saját ház 20on évesen, stb.
Milyen lehet így élni? Nekik is vannak depressziós időszakaik, van valami ami nyomaszthatja őket?
Ha valakinek csak ezekből áll az élete, akkor igen, nagyon valószínű, hogy előbb vagy utóbb nyomasztani fogja valami...
Olyan nincs, hogy valakinek teljesen gondtalan élete van. Még ha kívülállóként neked úgy is tűnik.
nem tudom milyen lehet az amit te leírtál
engem általánosban csesztettek
középsuliban kiálltam magamért, szóval ott nem, de még depressziós voltam (több okból, nem az általános sulis dolgok miatt)
aztán 20 évesen elkezdtem dolgozni, lassan de biztosan elég jó életet építettem fel magamnak
én mondhatni mind2 végletet megjártam, amikor nagyon rossz és amikor nagyon jó volt
talán ha nem lett volna régen rossz, ma nem tudnám értékelni annyira a jót, bár a jóba könnyű belekényelmesedni és ha jóból lesz rossz, azt nehezebben viseli az ember
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!