Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogyan küzdjem le az iskolai...

Hogyan küzdjem le az iskolai csúfolásokat?

Figyelt kérdés

Sziasztok mióta elkezdtem a gimnáziumot mindig streszelek és nehezemre esnek a bántó szavak.Nem vagyok túl vékony lány sem szép és ez miatt sokat csúfolnak.Már nem érzem magam jól a saját testembe.Valakinek volt ilyen problémája és ha igen hogyan küzdötte le? (Sulit váltani nem nagyon tudok mert anyukám nem szeretné hogy másik suliba menjek. pszichológushoz nem anyira szeretnék meni mert volt egy két incidens és azóta egyszerűen félek ilyenre meni.)

Helyetlen írásért bocsánatot kérek.

2022. febr. 2. 01:37
 1/4 anonim ***** válasza:
65%

Aki csúfol, az azért teszi, mert komplexusos, önbizalomhiányos, fél, és ha rád teszi a figyelmet azzal kompenzálhatja a saját hiányosságait. Én már felnőtt vagyok, így nézve nagyon szánalmasak ezek az emberek. Gyerekként/fiatalként nekem is nagyon ijesztőnek és bántónak tűnt.

Szerintem két lehetőség van, vagy egyszerűen nem veszed fel és hagyod, hogy leperegjen rólad, vagy eléjük állsz és megkérdezed mi a bajuk,hkgy veled foglalkoznak a saját életük helyett. Mindkettő nehéz. De elmúlik majd, és csomó klassz dolog lesz az életedben, nyugi!

2022. febr. 2. 01:49
 2/4 anonim ***** válasza:
0%
MOndj nekki annyit, hogy: "Köszönöm a bókot. Ez csak téged jellemez.".
2022. febr. 2. 04:41
 3/4 anonim ***** válasza:
0%
Fogyj le.
2022. febr. 2. 15:00
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha valaki mond neked valami sértőt, akkor relációra vár! És mivel mert én is voltam aki csúfolt másokat tudom azt, hogy ha látom, hogy fáj neked, akkor élvezem és nevetek mert hatalmam van feletted. Erre több megoldás van, a #1 is írt párat. Szerintem ebben a helyzetben az lesz a legjobb, hogy ha valaki csúfol kezdj nevetni, vedd fel a menő csaj szerepét akit nem érdekel mit gondolnak róla(még ha érdekel is ha úgy teszel, hogy nem, akkor mások nem fogják tudni), kezdj el nevetni és ha valaki megbánt én oda ütnek ahol legjobban fáj nekik, figyeld azokat akik bántnak téged hamar rájössz mi a gyengepontyuk valami amiért szégyenlik magukat valami olyat keres amit ha elmondasz mások előtt, akkor le esik a korona a fejükről és mások is ki nevetik majd őket, ha tudsz találni valami erős gyenge pontot rajtuk, akkor már sohasem fognak ujjat húzni veled és lehet még a barátaid is akarnak majd lenni és más célpontot akarnak majd találni és azt fogják akarni te is légy velük az aki fogja bántani ezt a másik személyt, na akkor állj le és segíts annak akit bántani fognak. Mert ha nem téged, akkor keresnek valaki mást akit bántani lehet. Amúgy akkor kellett volna leállítani őket amikor először kezdték az egészet, mert ha az emberek lássák, hogy hagyod úgy bankjának veled mint valami ronggyal, akkor úgy is fognak bánni veled, mert tudják, hogy félsz tőlük, ha rögtön első alkalomkor sem hagytad volna a bántást, akkor látták volna meg, hogy ezzel a csajjal nem szarozunk mert nem olyan aki hadja magát. Ha még lenne bármi kérdésed, vagy beszélgetni akarsz, nyugodtan írj.
2022. febr. 5. 21:40

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!