Hogyan küzdjem le az iskolai csúfolásokat?
Sziasztok mióta elkezdtem a gimnáziumot mindig streszelek és nehezemre esnek a bántó szavak.Nem vagyok túl vékony lány sem szép és ez miatt sokat csúfolnak.Már nem érzem magam jól a saját testembe.Valakinek volt ilyen problémája és ha igen hogyan küzdötte le? (Sulit váltani nem nagyon tudok mert anyukám nem szeretné hogy másik suliba menjek. pszichológushoz nem anyira szeretnék meni mert volt egy két incidens és azóta egyszerűen félek ilyenre meni.)
Helyetlen írásért bocsánatot kérek.
Aki csúfol, az azért teszi, mert komplexusos, önbizalomhiányos, fél, és ha rád teszi a figyelmet azzal kompenzálhatja a saját hiányosságait. Én már felnőtt vagyok, így nézve nagyon szánalmasak ezek az emberek. Gyerekként/fiatalként nekem is nagyon ijesztőnek és bántónak tűnt.
Szerintem két lehetőség van, vagy egyszerűen nem veszed fel és hagyod, hogy leperegjen rólad, vagy eléjük állsz és megkérdezed mi a bajuk,hkgy veled foglalkoznak a saját életük helyett. Mindkettő nehéz. De elmúlik majd, és csomó klassz dolog lesz az életedben, nyugi!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!