Hogyan találtatok motivációt az élethez?
Nagyon küzdök magammal. Valamilyen csoda folytán bejutottam egyetemre, egy viszonylag normális szakon tanulok. A szüleim támogatnak anyagilag, illetve munkahelyet is tudnának biztosítani. Mondhatjuk hogy bizonyos feltételek adottak lennének egy viszonylag sikeres élethez. A probléma én vagyok. Tehát egy k@rva nagy dolog hiányzik a képletből. Sokáig depressziós voltam, mindennel is küzdöttem. Nemrég másztam ki belőle és most vagyok ott, most érzem, hogy ettől a ponttól, ebben az állapotomban tudnék változtatni. Sajnos nem úgy terveztem az életemet, hogy én 18 évet megélek, hogy egyáltalán bejutok felsőoktatási intézménybe. Most itt vagyok. Élek. Egyetemista vagyok. Gőzöm sincs, hogy mit kellene kezdjek magammal. 14 éves korom óta terveztem a halálomat, de valamiért kukába dobtam. Gondolom élni akarok. Azért szeretnék most változtatni. Valami célt szeretnék találni. Valamit ami éltet, ami mozgat előre.
Ti hogyan találtatok ilyesmit? Mi visz előre benneteket? Miért keltek ki az ágyból, miért dolgoztok, tanultok?
Az hogy a szüleim tisztességesen felneveltek. És szeretnek.
Most kitanulom magamat, hogy jól keressek és vehessek nekik hálából egy vidéki házat ott ahol ők akarják.... vagy legalább hogy kifizessem nekik a hitelt a jelenlegin.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!