El szoktátok ti is ütni a csajokat az utcán?
Egy jó részük úgy megy az utcán, mintha kifutón lenne. Abszolút fonaljárást folytat és észre sem veszi, hogy egy 95 kilós férfi van az útjában. Mit tehetnék, én is fonaljárást alkalmazok és egy jókora jégkorongban látható bodicsekkel (testtel ütközés) kicsit odébb rakom őket.
Ezt ti is szoktátok csinálni?
20
Mekkore egy agresszív senkiházi vagy bammeg. Pont a magadfajták miatt és érzem jobban magam amiért fellököm az ilyen kivagyi, minden férfit megvető gyökereket.

22
Persze, járasd le magad a "tisztánlátásaiddal" :D Gondolom Gyurcsókra legalább felnéztél :D

Agresszív szó jelentése sincs meg, mi? Na, akkor annak is nézz utána. Agresszív az, aki minden ok nélkül beleköt másokba, ráadásul tettlegesen bántalmaz embereket, akik nem úgy viselkednek, ahogy azt a csökött agyával elképzelte. Tipikus puhapöcs szindrómában szenvedsz. Azt hiszed, hogy az általad vázolt viselkedéstől férfinek látszol. Hát nagy tévedésben vagy.
Amúgy a FÉRFIAKAT nem vetem meg. Az ilyen kis lúzereket viszont nagyonis.
Elég csúf pofonokba fogsz még beleszaladni. Mondjuk ha véletlenül ezt eljátszanád a leendő menyemmel, és nem veszed észre a közelben lévő fiamat, hát nem köszönnéd meg, amit kapnál.
Elgondolkodtam ezen is igazából rájöttem, hogy nem helyes ahogy eljártam.
Nagyon sok frusztráció felgyüllemlett és valószínű ez eredményezte, persze ez nem mentség. Még ha más bunkó is, vagy arrogáns, nem szabad ugyanazzal az eszközzel válaszolni mert csak legitimálod illetve táplálod az a fajta viselkedésformát és inkább példát kell mutatni, meg kell mutatni, hogy nem félsz különb lenni, jobb lenni mint más mivel az nem a gyengeség jele hanem magáé az erőé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!