Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » El szoktátok ti is ütni a...

El szoktátok ti is ütni a csajokat az utcán?

Figyelt kérdés

Egy jó részük úgy megy az utcán, mintha kifutón lenne. Abszolút fonaljárást folytat és észre sem veszi, hogy egy 95 kilós férfi van az útjában. Mit tehetnék, én is fonaljárást alkalmazok és egy jókora jégkorongban látható bodicsekkel (testtel ütközés) kicsit odébb rakom őket.

Ezt ti is szoktátok csinálni?

2022. jan. 29. 15:41
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:

10

Minden bizonnyal van vagy 1,60 ás 48 kg vaságyastól, de 100 kilós palikat rúg le mivel fekete öves jiu-jitsus :D

2022. jan. 29. 21:58
 12/25 anonim ***** válasza:

Ezt benézted: 173 cm vagyok és 90+ kiló. És nem mai csirke. A lányom velem egy magas, súlyban jóval kevesebb, de önvédelmi sportot tanul, ami kifejezetten az ilyen barmok ellen tökéletes.

Az említett pasit nem lerúgtam, hanem a lépcsőről rúgtam le. Én felfelé, ő lefelé, nekem jött, én meg fordulatból utánarúgtam. Gurult kicsit, istenem! Látszik, mennyire nincs agyad. Értelmezni sem tudod, amit olvasol (már ha azt tudsz). Azt hiszed attól leszel férfi, hogy nőket gázolsz le? Hangyapöcs az ilyen, nem férfi.

2022. jan. 29. 22:57
 13/25 A kérdező kommentje:

12

Nem nőket gázolok el, csak a fonaljáró idiótákat akik nem látják, hogy egy 95 kilós akadály van előttük és szándékát sem mutatják annak, hogy el szeretnék kerülni az ütközést. Akkor mit tehetnék? Talán tanulnak az esetből.

2022. jan. 29. 23:00
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk talán kikerülheted őket. Miből áll az neked? Mellesleg mitököm az a fonaljárás?
2022. jan. 29. 23:02
 15/25 A kérdező kommentje:

14

https://www.youtube.com/watch?v=We6rtCjjqQY

Ez a fonaljárás. Itt történetesen egy férfi mutatja be, de megfigyeléseim szerint a nők nagyobb hányada gyakorolja mint a férfiaké. Gondolom azon az alapon, hogy ők a gyengébbik nem tagjai ezért a férfi térjen ki, ők meg mennek egyenesen.

2022. jan. 29. 23:07
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
Hű, rég láttam akkora lúzert, mint akit most linkeltél. Köszi, megnevettettél. :D
2022. jan. 29. 23:10
 17/25 anonim ***** válasza:

Aha! Szóval ha valakinek van tartása, és célirányosan halad előre, akkor az szerinted ok arra, hogy nekimenj.

Az elbeszélésed alapján viszont pont te vagy az, aki "fonaljárással" (hogy lehet ilyen idióta kifejezést kitalálni!) közlekedik és nem hajlandó kitérni senki elől. Egyszer még csúnyűn rá fogsz faragni a aplóságodra egyébként, ezt borítékolom.

A videóban szereplő pasi egy majom, neki tök mindegy, hogy hogyan jár.

2022. jan. 30. 16:23
 18/25 A kérdező kommentje:

17

Mi ez a célirányosság? Hogy minden pasi húzzon a fhaszba mert in speciális női teremtés vagyok? Ti nők elfelejtettétek tisztelni a pasikat, jó lenne ha a pasik felébrednének és eszetekbe juttatnák kik építették fel ezt a civilizációt, amiben ti aztán fhaszra vehessétek a pasikat.

2022. jan. 30. 17:42
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
Na csak kibújt a szög a zsákból.
2022. jan. 30. 17:47
 20/25 anonim ***** válasza:
100%

Gáz, ha nem tudod. Ezek szerint funkcionális analfabéta vagy. Keress egy értelmező szótárt, és nézd meg a szó jelentését.

Én speciel sok pasit tisztelek. Már azokat, akik megérdemlik. A magadfajta nem az a kategória. Ilyenbe a lábamat sem tötölném bele. Ha ilyeneknek - mint te vagy - kellett volna felépítenie az ún. civilizációt, ma is a fán lógnánk.

2022. jan. 30. 19:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!