Osztálytalálkozóra vinnétek/szoktátok vinni a házastársatokat?
Figyelt kérdés
2021. jún. 11. 13:38
A kérdező szavazást indított:
Igen.
Nem.
31 szavazat
1/5 anonim válasza:
Szerintem nem jó ötlet. De egyébként anyáméknál csináltak olyat, hogy 2 napos osztálytalálkozó volt, és az egyik napra mehettek a házastársak. Ha iszont csak 1 nap, akkor semmiképpen.
2/5 anonim válasza:
Max akkor szokás, ha ő is az osztályba járt. Vagy ha direkt ilyen a program.
3/5 anonim válasza:
Nem!
A legutóbbin a "tökéletes apuka" (ő volt a minta, házasság, 3 gyerek, saját otthon) fél óra múlva átkarolta az egyik szingli csajt és elmentek sétálni a suliudvarra... hát, mindenki megdöbbent, köpni-nyelni nem tudtunk!
Ekkor valaki írt a feleségének, aki pár percen belül megjelent... azt a cirkuszt :)
4/5 anonim válasza:
Nem szeretem az osztálytalálkozókat. Nem érdekel engem ki, mire vette, mert látom Facebookon, Instán. Ott mindenki a jobb arcát akarja hozni.
5/5 anonim válasza:
Egyáltalán nem jó ötlet. Ha már nagy nehezen összejött az osztálytalálkozó, ahol sok év után általában kell egy kis elszántság arra, hogy az ember őszintén beszéljen magáról, akkor engem teljesen lelomboz, ha ezt vadidegen emberek előtt kell megtenni. Vagyis ellehetetleníti a hajdani osztály sajátos hangulatát felelevenítését. Így csak a dicsekedés, majomkodás marad, amiért meg nem érdemes olytálytalálkozót tartani.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!