El szoktátok ti is ütni a csajokat az utcán?
Egy jó részük úgy megy az utcán, mintha kifutón lenne. Abszolút fonaljárást folytat és észre sem veszi, hogy egy 95 kilós férfi van az útjában. Mit tehetnék, én is fonaljárást alkalmazok és egy jókora jégkorongban látható bodicsekkel (testtel ütközés) kicsit odébb rakom őket.
Ezt ti is szoktátok csinálni?

Azért van némi igaza a kérdezőnek!
Én esténként járok gyalogolni. Másik ilyen csoport akiket én megfigyeltem, azok a kutyások. Ki van engedve a póráz 4-5 méterre, látja, hogy mész arra de szarik visszahúzni.
Essél keresztül rajta, vagy menj be a sárba, kerüld ki ahogy tudod. A lényeg, hogy Buksi kényelmesen tudjon sétálni az egész járdán!
És ne feledkezzünk el megemlékezni azokról sem, akik hárman, négyen nekiállnak a járda közepén pofázni, meg vihorászni, és szarnak rá ha épp arra mész. Majd kikerülöd őket ahogy tudod.

5-öske, már ne haragudjál, de te nagyon proli vagy.igen, egy hatalmas proli.nehogy már én álljak félre a járdán, még ha beszélgetek is, armani cipőben, meg annyit érő ruhában ami egy munkásnak az egész havi keresete lenne, majd mész te le a sárba, úgyis csak proli vagy, ha lakótelepen élsz.
Én meg csak a műkörmösömhöz járok oda, amúgy budán élek,kertes házban.
Na puszika.

6-os!
Ez nagyon gyenge provokáció volt! Még a gyakoris színvonalat sem érte el!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!