Hogyan látnak engem az emberek?
Figyelt kérdés
Észrevettem egy ideje hogy elég asszimetrikus az arcom,és borzasztóan nézek ki hátlapi kamerával.Első kamerás képpel,és a tükörképemmel teljesen meg vagyok elégedve,viszont hátlapi kamerával borzasztóan nézek ki.Ezért utána jártam kicsit.Az arcom jobb oldalán (nekem jobb oldalán) van egy anyajegy.Megkérdeztem a barátnőmet hogy ő melyik oldalon látja,azt mondta hogy a bal oldalon tehát neki bal oldalon,ami azt jelenti,hogy úgymond maradt az anyajegyem a saját oldalán.De a hátlapi kamerával bal oldalra kerül (nekem bal oldalra),akkor neki jobb oldalon kéne látnia.Viszont mindenhol azt látom,hogy úgy kéne az embereknek engem látniuk ahogy egy hátlapi kép.Most pedig nem tudom eldönteni mi az igazság.Ha valaki válaszol,azt előre is köszönöm!2022. jan. 28. 20:17
1/5 anonim válasza:
Olyannak látnak, ahogyan velük viselkedsz... ha hiszed, ha nem.
2/5 anonim válasza:
Szerintem olyannak ami a hatlapival készül, sajnos. Én is csúnyább vagyok úgy.
3/5 anonim válasza:
Az előlapi kamera megfordítja a képet, ott úgy látod magad, mint a tükörben. Mások viszont értelemszerűen nem. Ők úgy látnak téged, mint ahogy a hátlapi kamerán készült fotón. De ne keseredj el, attól, hogy neked úgy nem tetszik, nem jelenti, hogy csúnyább lennél, mint a tükörképed, csak mivel te sose úgy látod magad, így szokatlan és lehet csak ennyi miatt is, hogy rosszabbnak érzed. Esetleg mutass a barátnődnek 2 fotót (egy simát meg egy tükrözöttet) és kérdezd meg tőle, hogy szerinte melyik neked az előnyösebb és mennyire lát különbséget. Vagy akár itt is megkérdezheted az embereket, hogy mondjanak objektív véleményt róluk.
4/5 anonim válasza:
Nekem is jobb a tükörképem, mint az eredeti. Szívás.
5/5 anonim válasza:
3-mas válasza hibátlan
de egyszesítve:
tükörbe nézve a jobb szemeddel ,,szemben" a jobb arcfeled lesz, a bal szemeddel szemben pedig a bal arcfeled, viszont amikor egy képet nézel akkor felcserélődik tehát: jobb szemmel bal arcfél, bal szemmel jobb arcfél, de mások is úgy látnak mint te magadat látod a képeken, de 90fokos tükörrel is megtudod nézni hogy hogyan látnak mások
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!