Hogyan látnak engem az emberek a valóságban?
Figyelt kérdés
Tudom,hogy ez a százezredik kérdés erről de még mindig nem jöttem rá a válaszra. Szóval vagyok én.Belenézek a tükörbe akkor átlagosan nézek ki.Ha csinálok egy szelfit magamról tükrözés funkcióval akkor ugyanúgy látom magam mintha a tükörbe nézném magamat.Viszont ha kikapcsolom a tükrözés funkciót a telefon kameráján és úgy csinálok egy szelfit akkor egy teljesen új arcot látok konkrétan mintha nem is én lennék.Ha a bulis képeket nézem (szemből készült képek ,géppel) akkor teljesen megvagyok magammal elégedve de ez a tükrözés nélküli szelfizés valami brutális! :D Szóval aki szembe áll velem az,hogyan fog látni? Fiú vagyok.2018. júl. 24. 14:55
2/8 anonim válasza:
Szerintem túl stresszeled, attól függetlenül hogy tükrözve van vagy sem te vagy a képen, lehet azért tűnik olyan furának mert túl sokáig nézed. Csinálj magadról videót a hátsó kamerával valahova egyenesen letéve a telefont, az reálisabb képet ad hogy nézel ki a valóságban mint egy beállított szelfi a legelőnyösebb szögedből
3/8 anonim válasza:
Élőben biztosan nem vízszintesen tükrözve látnak téged.
Szerintem megszoktad azt a szöget amiben szoktad magad fotózni,és ez csak új számodra azért is fura.
4/8 anonim válasza:
Na en pont tegnap este gondolkoztam ezen :D nekem a jobb oldalra van fesulve a hajam, belenezek a tukorbe, tok jol all meg minden, de az emberek pomt forditva latjak..erdekes es amugy de annyira nem foglalkozok vele :D
L
6/8 anonim válasza:
Csak azért fura neked, mert már megszoktad magad a tükörben. Másnak pont az a furább ahogy te kinézel a tükrözéses szelfin. Pontosan szerintem nem igazán lehet megállapítani te magad hogy nézel ki, még a kamera is csalhat, van pl akit én kamerán keresztül szebbnek látok, van aki úgy kevésbé szép. Fénykép sem mérvadó, fotogénségtől függ. Tehát a helyedben a tükörre hagyatkoznék, fő hogy magad elfogadd és mivel itt fogod látni magad mindig annak a képnek kell tetszenie
7/8 anonim válasza:
Ezzel én is így vagyok csak lány.. azért se szoktam fenykepezgetni magam, mert mások szerint a "kép engem rondít" szerintem videózás közben fényképezd le magad, az nálam is valósàgosabb.
8/8 anonim válasza:
Az emberek arca asszimetrikus, ezt észleled a tükrözés/nem tükrözéskor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!