Mért látnak másképp engem az emberek mint én magamat?
Habar nő vagyok...
A konditeremben tök jól kidolgozottnak érzem magam.
De ruhában...
Az nem baj, ha az elégedetlenség visz előre, és tovább fejlődsz.
Viszont létezik a férfiaknál (és főleg olyanoknál, akik sokat kondiznak) is testképzavar. Sosem látják magukat elég nagynak, elég izmosnak, elég formásnak. Olyasmi ez, mint egy anorexiásnál, akit már elfúj a szél, de ő még hájas hurkákat lát magán, csak fordított változatban.
Szóval simán lehet, hogy tényleg nem látod reálisan magadat, ezt neked kell tudnod felmérni. De abba is gondolj bele, hogy te minden nap látod magadat, viszont ha valaki nem találkozott veled hónapok óta, és megjegyzi, hogy nőttél, annak nyugodtan hihetsz.
Azért, mert te minden nap találkozol magaddal, így folyamatában tapasztaltad meg a változást (hogy megnőttek a mellizmaid, stb.), így nem volt feltűnő. Más viszont nem látott x ideje, így neki jobban feltűnik a változás.
Egyébként mindegy, hogy miért látod így, vagy mások miért látják máshogy. Az a lényeg, hogy mi az igazság, nem? Azt pedig úgy tudod meg, ha igenis átlagolod a meglátásokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!