Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Keresek egy fiatal hölgyet,...

Keresek egy fiatal hölgyet, akit Henriettának hívnak, és a Pólus Center elött árusított valami fahéjas finomságot 1999 környékén. Emlékszik rá valaki?

Figyelt kérdés
Mondjuk már annyira nem fiatal, és tulajdonképpen nem is keresem, csak úgy eszembe jutott.
2022. jan. 24. 15:49
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
94%

Sok agyatlan TROLL volt már ezen az oldalon agyatlan kérdésekkel, de ez is egész jóra sikerült.

Hányszor röhögted el, míg olvasgattad a válaszokat, meg a kérdésed újra és újra?

2022. jan. 24. 19:49
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kérdező, Berisztratovszkijné Hódmezővásárhelyi Henrietta vagyok, engem keresel. Találkozhatunk, de a belorusz férjem nem fog örülni. Amúgy, nem fahéjas sütit árultam, az csak a tízóraim volt, két kuncsaft között. Puszi, Heni. 😚
2022. jan. 24. 20:06
 13/15 A kérdező kommentje:
Már évek óta ki szerettem volna írni, csak eddig nem vettem rá magam.
2022. jan. 24. 20:57
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Ez zseniális :D. Feldobtad a napom - ez egy kész aranybánya a microsoft painttel "photoshopolt" képpel meg a megjegyzésekkel együtt ("nem is keresem") :D.
2022. jan. 26. 10:45
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos nem tudok segíteni, allergiás vagyok a fahéjra, úgyhogy nem is néztem arra. Egyéb e gy é b k é r d é s e k-be való kérdésed nincs?
2022. jan. 26. 12:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!