Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ki emlékszik még,amikor este...

Ki emlékszik még,amikor este 8-ra haza kellett érni,mert kezdődött a kijárási tilalom?

Figyelt kérdés
8 óra után itt Budapesten is kiürültek az utcák,4-6 villamoson is alig voltak,metrópótlón is.Az üzletek este 7-kor bezártak.Csak munkáltatói igazolással tartózkodhattunk az utcán,vagy ha kutyát sétáltattunk.De azt is csak a lakhelyünk közelébe tehettük.

2022. jan. 19. 01:05
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Adott a cég igazolást, hogy nekem muszáj akkor is mászkálnom, mászkáltam is elég sokat, soha egy rendőr meg nem szólított, és nem is emlékszem, hogy valaki mondta volna, hogy őt igen.
2022. jan. 19. 06:48
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Úgy kérdezted ezt meg, mint ha ez egy fene tudja, milyen távolba mutató esemény lenne. Persze, hogy emlékszik rá az emberek 99 %-a! Az távolba mutató emlék, hogy a 70-es években pl. nem volt hétfőnként adás a televízióban, de amit felvetettél, azzal lényegében hülyének nézed az összes válaszolót.
2022. jan. 19. 06:55
 13/20 anonim ***** válasza:
86%

Eleinte betartottam. Még emlékszem, hogy 8-kor az ablakhoz tapadtam és mikor megláttam kint flangászó embereket izgatottan vártam, hogy na vajon mikor csap rajtuk a rendőrség.

Aztán valahogy meguntam az egészet és én is a flangászó emberek közé tartoztam.

2022. jan. 19. 08:28
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
A főnököm adott egy céges papírt amivel éjszaka is járkálhattam. Így ugyanúgy éltem az életemet, mint előtte.
2022. jan. 19. 09:31
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Emlékszem, nem szerettem, home office volt, de ha 6-ig dolgoztunk, már nem értünk oda semmilyen távolabbi boltba, mert minden zárt 7-kor. Délután 3-ra jártunk át inni egymáshoz, 7-kor már úton voltam haza tök részegen. Az este 11 vagy éjfélessel már nem volt nagy gondom, kényelmesebb volt.

Ja, meg vidékre mentünk látogatóba, akkor is ott tudtunk lenni 3-tól 6-ig, aztán indulhattunk haza...

2022. jan. 19. 12:27
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is adott a főnököm céges papírt, sőt a felségemnek is írt :D Amúgy annyi volt az este 8 utáni kint mászkálás, mikor a telekről jöttünk haza de ha láttunk is rendőrt, nem foglalkoztak velünk.

Amúgy a bolti heringparty miatt hülyeség volt az egész.

2022. jan. 19. 12:43
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Nekem irreleváns volt, 8-ra haza szoktam érni akár van tilalom, akár nincs.

Azt mondjuk szerettem, hogy éjszaka kisebb volt a forgalom a házunk előtt és jobban aludtam.

2022. jan. 19. 13:01
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Szüleimnek és nekem is irreleváns volt, de néha még így is felemlegetjük azokat az időket. Egy közeli étterem váltott át nemrég éjjeli party színhellyé, 100 méteren belül pedig 2 kocsma van, szóval nem épp egy csendes városrész ez hétvégenként. Szóval azért az a régi békésebb, csendesebb időszak hiányzik olyankor.
2022. jan. 19. 15:17
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy az esti csend nekem is hiányzik. Elég zajos panel környéken laktam, de mivel egyetem nem volt nem nagyon voltak bérlők, iskola nem volt így nem ült senki a ház előtti parkban se reggel se este. Még a tömegközlekedés is közel nulla volt.

Amikor visszatért az "élet" azt hittem megőrülök. Reggel 7-től ordibáltak a középsulisok, bömbölt a zene, dohányoztak a ház előtt. Este meg kiültek piálni, ordítani a házak elé a népek.

Mondjuk most Kőbányán élek, ez munkás környék, este 8 után alapból halott minden és síri csend van :D

2022. jan. 19. 16:01
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Ja meg amikor csak 8-ig lehetett este horgászni mert utánna jöttek a COVID-os csukák, XD mekkora hülyeség volt
2022. szept. 1. 14:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!