Ki emlékszik még,amikor este 8-ra haza kellett érni,mert kezdődött a kijárási tilalom?
Eleinte betartottam. Még emlékszem, hogy 8-kor az ablakhoz tapadtam és mikor megláttam kint flangászó embereket izgatottan vártam, hogy na vajon mikor csap rajtuk a rendőrség.
Aztán valahogy meguntam az egészet és én is a flangászó emberek közé tartoztam.
Emlékszem, nem szerettem, home office volt, de ha 6-ig dolgoztunk, már nem értünk oda semmilyen távolabbi boltba, mert minden zárt 7-kor. Délután 3-ra jártunk át inni egymáshoz, 7-kor már úton voltam haza tök részegen. Az este 11 vagy éjfélessel már nem volt nagy gondom, kényelmesebb volt.
Ja, meg vidékre mentünk látogatóba, akkor is ott tudtunk lenni 3-tól 6-ig, aztán indulhattunk haza...
Nekem is adott a főnököm céges papírt, sőt a felségemnek is írt :D Amúgy annyi volt az este 8 utáni kint mászkálás, mikor a telekről jöttünk haza de ha láttunk is rendőrt, nem foglalkoztak velünk.
Amúgy a bolti heringparty miatt hülyeség volt az egész.
Nekem irreleváns volt, 8-ra haza szoktam érni akár van tilalom, akár nincs.
Azt mondjuk szerettem, hogy éjszaka kisebb volt a forgalom a házunk előtt és jobban aludtam.
Amúgy az esti csend nekem is hiányzik. Elég zajos panel környéken laktam, de mivel egyetem nem volt nem nagyon voltak bérlők, iskola nem volt így nem ült senki a ház előtti parkban se reggel se este. Még a tömegközlekedés is közel nulla volt.
Amikor visszatért az "élet" azt hittem megőrülök. Reggel 7-től ordibáltak a középsulisok, bömbölt a zene, dohányoztak a ház előtt. Este meg kiültek piálni, ordítani a házak elé a népek.
Mondjuk most Kőbányán élek, ez munkás környék, este 8 után alapból halott minden és síri csend van :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!