Kinek hogyan alakult 2022. január első fele?
Unalmas, mellé egyéb gondoknak hála többet gondolkodtam már a " gyorsított kijelentkezési formán " mint 2021 egészében.
Szóval helyesbítek, az unalmas gyenge kifejezés volt, inkább olyan padló saját részről.
19-es válaszoló: nem baj, ha nem sikerül azonnal valami! Bármikor be tudod pótolni a tanulmányaidat!
20-as válaszhoz vissza kell lapoznom, úgy tudok csak írni.
21-es válaszoló: ha padlót is fogtál, akkor is van felfelé út ebből! (Lehet, hogy csak a télies időjárás visel meg, attól van unott hangulatod!) "Gyorsított kijelentkezési formán" mit értesz, szabad megtudni?!)
Te jó ég, kedves 24-es válaszoló! Én is kritikus helyzetben vagyok, de azért még küzdőképes!
Légy szíves, ne add fel a reményt, mert mindig van kiút! Még akkor is, ha nem látszik.
Hívd nyugodtan a 116-123-as lelkisegélyt, amely éjjel-nappal elérhető ingyen! Akár írhatsz is nekik, csak szedd össze a gondolataidat szépen.
Betegségekkel kapcsolatban nagyon sokféle fórum létezik, ahova beregisztrálhatsz és hozzászólhatsz mindenféléhez.
Próbálj meg a súgó kérdőjellel ellátott kis menüponthoz fordulni a lapok tetején, ha nem boldogulsz valamilyen funkcióval/alkalmazással.
Van olyan kategória is, hogy SZÁMÍTÁSTECNIKA ezen az oldalon. Talán ott is segíthet valaki. Jó munkát kívánok! Ne add meg magad a felesleges önsajnálatnak! Hidd el, nem jó tanácsadó!
26-os válaszoló: A Város Mindenkié elnevezésű civil szervezethez fordulj segítségért édesanyád kilakoltatás ellenes ügyében! (Facebook-on is rajta vannak!)
Utcajogász is van személyesen péntekenként 15 és 17 óra között. (Most nem a Blaha Lujza téren vannak, hanem a Rákóczi téri 4-es metró járat közelében.) Szintén segít a facebook. Írd fel valahova az elérhetőségeiket! Nevek, telefonszámok, e-amil címek!
Jogi segítségnyújtó osztályok is léteznek több munkatárssal lakóterületenként. (Én a budapestihez tartozom.)
Családsegítő szolgálat munkatársai is segítenek ADÓSSÁGKEZELÉSBEN, ha azzal lenne a gond.
27-es válaszoló: biztosan sikerrel fogsz járni, ha kitartasz továbbra is!
Ha nem a munkaügyi központ segít, akkor létezik jogi segítségnyújtó osztály (munkajog kategóriában is van jogorvoslat,) valamint munkaügyi hatóság is van szabályellenes visszaélések jelentésére.
Legyél biztos abban, hogy javulni fog a helyzeted, hiszen teszel érte!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!