Kinek hogyan alakult 2022. január első fele?
10-es válaszoló: ne keseredj el! Biztosan lesz jobb is, előbb vagy utóbb!
Nekem is csak 32 éves koromban sikerült olyan munkát találnom régebben, amit igazán szívesen végeztem. (Könyvkiadónak szöveg szerkesztettem.)
Szörnyű volt. Tőlem ez az év eddig csak elvett. Ha a folytatás is ilyen szar lesz, akkor aztán jól fogok kinézni...
Remélem másoknak sokkal jobb!
13-as válaszoló: ne aggódj! Biztosan lesz jobb időszakod is, csak egy kicsit várnod kell! Javaslom, hogy helyezkedj várakozó álláspontra és aludd ki magad alaposan, ha megteheted! Utána nagyon fel fogsz frissülni!
14-es válaszoló: gratulálok az új munkahelyhez! Sikeres további gyógyulgatást és hatásos gyógyszerezést hasonló esetekben! (De inkább ne kelljen persze...)
15-ös válaszoló: egyszer csak biztosan lesz jobb is! Fel a fejjel!
17-es válaszoló: egészen tűrhető. Január 10.-én és 13.-án örültem a legjobban megkerült - elveszettnek hitt - ismerősöknek. Most már jobban bizakodok a pozitív folytatásban.
Szar, két tárgyból bukok, úgyhogy csúszok még egy fél évet egyetemen.
---
Boldog születésnapot #2-es!
Köszi kérdező s neked is #19. 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!