Egy ember életében belefér a börtön?
Figyelt kérdés
Legtöbb szülő nyilván nem így gondolja, de a gyerek teljesen más, a környezete, ismeretsége, és az hogy végül mit választ az életben, könnyebb de nehezebb utat, vagy a tanulást polgári életet.
Nekem több ismerősöm büntetett előéletű, és van is aki még tölti a büntetését. Én nem vállaltam be a kockázatot, ezért is kelek fel dolgozni, és járok reggel 6-ra...
Mit gondolsz erről?
2022. jan. 13. 20:43
21/25 anonim válasza:
20-as: Most ő nem írt semmi konkrétat, de ha rögtön magatokra gondoltál, arról meg végképp nem tehet.
22/25 anonim válasza:
20, ha magadra vetted, az azt jelenti, hogy pontosan rád gondoltam.
23/25 anonim válasza:
Nem érdekli, mert megdolgozni nem akar a pénzért. Egyszerűbb lopni, csalni stb. mint mondjuk tanulni...inkább csücsül 3 évet...remélem rád rohad majd a börtön cellád zárja...
24/25 anonim válasza:
20# nem az egyes vagyok, szerintem spec. nem rátok gondolt, de -bár nem a provokációdnak ülök föl- tőlem megkapod: ha a venyige környékén járok és felnézek, az összes ablakon csak kokerók arcát látom bámulni. A hírekben a vezetőszár végén is csak cigányok (cigány=roma) vannak. Pedig libernyák tvcsatik beszámolójáról van szó, de a valóságot ők sem tudják teljesen elvarázsolni.
25/25 anonim válasza:
Az attól függ, hogy miért ül. Ha pl fuves cigi miatt, akkor belefér. Ha szexuális erőszak miatt pl, akkor nem
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!