Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Avram kibèkült az apjával?

Avram kibèkült az apjával?

Figyelt kérdés

Egyszer egy videoban mondta,hogy az apja iszik ès nem tartsa vele a kapcsolatot.

Intsán tett ki egy videót,ahol azt irta : Apam a legnagyobb influencer.

Csak kíváncsi vagyok.... hazugság az egèsz amit le ad magáról?

2022. jan. 13. 17:26
1 2 3 4 5 6
 41/53 anonim ***** válasza:
85%

Én ha a párja lennék, azt mondanám figyelj szívem, egyrészt minden ember azt fogja gondolni, hogy szánalmas hogy ez a segg, amit ma feltett ez 5 millió. Egyet se adnék érte, sőt 5 ezret se. Semennyit, na. Másrészt ha te folyton a seggedet pakolgatod más arcába, akik ráadásul nem is ezért követtek be eredetileg.. na mindegy, akkor azt fogják gondolni rólam, hogy az én kolbászom nem elég jó neked. 😀 (Mondjuk más kérdés hogy Attila kolbaszaval állítólag akkor ezek szerint más lakik jól?!) Na mindegy és akkor ilyen tetkós pacekokkal szptja fel magát, hogy rakna a bulljaba, ezek a gyökerek mindenkinek ezt írják csóró vws kisgyerek.

Minimum a fele töltés eltűnt neki, szinte ugyanolyan mint volt. Adtad volna beteg gyerekeknek azt a pénzt 🤦

A másik felteszem magam morning módba és ha nem tetszik másoknak már veszem is le, ja az igen, kis önbizalom könyves bestseller író költő nő 🤦😀

Logikát ne keresssetek, ész nélkül ömlesztett tartalom warning!!! 🤦

2022. jan. 20. 20:29
 42/53 A kérdező kommentje:
Amúgy nekem be jön a videó amiről beszéltek....nincs letörölve,12órája tette ki.
2022. jan. 20. 21:34
 43/53 anonim ***** válasza:
100%
Jaj most néztem az új sztorijait hogy itt írtátok .. 🤦🏽‍♀️ Az a baj hogy ilyen “kuffert” úgyis tudott volna csinálni ha megkajál 5 milliót, nem kellett volna ezért kés aláfeküdni. Talán egy vékonyabb csípővel nem lenne ennyire gáz, de így csak egy nagy s*gg az egész nő.
2022. jan. 20. 23:26
 44/53 anonim ***** válasza:
87%

Fu most néztem meg én is,ahol riszálja magát farmberban, borzasztó. Arra azért kíváncsi leszek, hogy amikor ez a kardasian féle bbl test kimegy a divatból mit fognak kezdeni magukkal azok akik ebbe a csapdába beleestek.. akkor majd mennek leszivatni a zsírseggeket gondolom. Áh, én azon a pénzen inkább valami penge magán pszichiáterhez mentem volna terápiára ha ennyire utalnám magam, ahelyett, hogy eltorzíttatom a testem egy olyan műtéttel aminek 1 a 3000hez(!!) a halálozási aránya. És még van pofája az önbizalomról papolni. Megáll az eszem az ilyenektől 😒

Arról viszont nem hallottam, hogy Attila megcsalta volna őt de nem lepődnék meg rajta

2022. jan. 21. 00:36
 45/53 anonim ***** válasza:
100%
Itt egy másik kérdés alatt írta valaki hogy Attila képeket küldözgetett neki a csunyájáról 😂😂😂
2022. jan. 21. 00:59
 46/53 A kérdező kommentje:

Mikor?

Azt ne mondd hogy azt is ki tette 🤣🤣🤣

2022. jan. 21. 08:45
 47/53 anonim ***** válasza:
100%
Valami celebes megcsalós kérdés alatt volt, sajnos nem találtam meg, de egy felhasználó írta hogy neki küldözgetett, szóval nem Avramnak, hanem egy 3. Személynek 😳😳
2022. jan. 21. 12:14
 48/53 A kérdező kommentje:
🤔Azta
2022. jan. 21. 12:43
 49/53 anonim ***** válasza:
100%
Már semmin nem lepődöm meg, hányan ott játsszák az eszüket, így szeretlek úgy szeretlek, aztán a fele hazugság. Szép is a kirakat élet. 🤑💩
2022. jan. 21. 13:00
 50/53 anonim ***** válasza:
100%

https://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__sztarok-bulvar__1..

Megtaláltam azt a kérdést ahol írták 😀😀😀

2022. jan. 23. 01:25
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!