Miért bántják ennyien Avram Latosca-t?
Láttam pár kérdést ami alatt eléggé szidják őt. Mondjuk azóta törölve lettek.
Pedig szerintem magát adja vicces jó fej és önazonos csajszi.
Valamint nagyon szép igényes anyuka. Jobb lenne ha igénytelen lenne gyerek mellett mint sokan? Irigyek rá az emberek vagy mi? Mi vele a baj? Az hogy hogy egy baba után nem 50kg és így is tetszik magának?
Mert soha nem mond senki semmi konkrétat hogy miért kéne utálni csak hogy mindenhol híre van...
De hogy mi azt csak ők tudják. Ennyire félnek tőle? Akkor csak tud valamit lol.
Az irigyek, utálók már csak ilyenek. Nézd meg pl. Varga Irént is annyira utálják, hogy még az itteni rajongóit is betámadják. Képtelenek elviselni, ha egy nő boldog, sikeres és elégedett a testével, szexinek érzi magát. Én mindkettőt imádom, szerintem a mai magyar youtube felhozatalból a valódi nőiség ikonjai.
De a sok incel, meg orosz troll ivadék ezt soha nem fogja elfogadni és ott fogja támadni ezeket az embereket, ahol éri.
Nem értem ezt a “ha negatív véleményed van akkor biztos irigy vagy” dolgot. Régen követtem amikor még csak vicces, és a magánéletétől mentes video voltak, amikor még csak a szórakoztatás volt a célja, mert ahhoz értett. Viszont az a véleményem, hogy semmilyen értéket nem közvetít a tartalmával, osztogat tanácsokat hogyan legyél tökéletes, meg hogyan legyen tökéletes az életed, hogyan legyen önbizalmad (aztán megplasztikáztatja magát) és próbálja azt hogy nincs karrierje, semmilyen normális végzettsége úgy beállítani, hogy normális dolog ha kitartatod magad, (ami által ő amugy teljesen függ és ki van szolgáltatva a párjának és élősködik rajta), de “önálló, független nő”. Olyan dolgokról nem is beszélve, hogy egyáltalán nem
bírja a kritikát, pl. valóban borzasztóan sikerült a műtét, előtte sokkal jobban nézett ki, valaki leírja neki normálisan, hogy neki személy szerint nem tetszik és olyan gusztustalan stílusban válaszol, hogy az valami elkeserítő. Szerintem ő minden csak önazonos pont nem. Azt pedig, hogy ha valakinek meg van róla a véleménye ami nem pozitív akkor irigy rá, az az önreflexiò teljes hiánya. Szerencsére rengeteg embernek van ezerszer jobb élete, mint neki. (Hálistennek) nagyon sok embernek más preferenciái vannak a “jó” és “boldog” életre és az önmegvalósításra, mint az amit ő közvetít. Sokak kiakadása rá pedig szerintem nem irigységként definiálható, csak tényleg nehéz elképzelni, hogy valaki ilyen stílussal, személyiséggel, értékrenddel, viselkedéssel emberek “példaképe” lehet. Igazából én nem tudom, hogy kik az ő célközönsége, de én tudom magamról, hogy 24 éves frissen végzett jogászként számomra ő semmit nem tud nyújtani, ezért is követtem ki, néha-néha feldobja az insta meg a tik-tok és ránézek, de az a vicces vonal amiért régen megérte követni már rég eltűnt, illetve már csak azért se követném újra mert hiteltelenné vált. Személy szerint én utálni nem utálom és nem is zavar, de leírtam az én szubjektív véleményem róla.
Enis követtem YouTube-on, jópofa videókat készített, viszont ma már nem követem öt csak instant. Ráneztem pár sztorira, és elkepdve látom,hogyan viselkedik és beszél. Persze nem vagyunk egyformák.
Egy idősek vagyunk, az én lányom fel évvel idősebb, de soha nem szeretném ezt a stílust atadni neki. Anyukák vagyunk, kell az is, hogy magunkkal foglalkozzunk, ápoltak legyünk. Ha ő nagy fenékkel és mély kivágásu pólóban érzi ezt, akkor hajrá, de nem kell, hogy azt gondolja erre csak irigy lehet az ember.
Nekem sem szép a doktor munkája, de semmi közöm hozzá, nem nekem kell "viselnem" minden nap.
Véleményem szerint a viselkedésevel van probléma, a magamutogatassal, amit nem ízlésesen tesz,hanem olyan alpári.
Amber Scholl is sokat mutat magából(ha csak ezt nézzük), és mennyivel jobb ízlésesebbek a képei.
Szajfeltoltes is nagyon látszik most, pedig szép telt ajkai voltak.
Hitelesebb lenne ha azt mondaná, hogy ha valamit lehet változtatni műtéttel,akkor mert ne.
De a fogadd el magad, ahogy vagy, már nem állja meg a helyét.
Most megy a nagy magamutogatas, ami már borzasztóan erőltetett, de hát ha neki jó, nekem mindegy igazából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!