Avram kibèkült az apjával?
Figyelt kérdés
Egyszer egy videoban mondta,hogy az apja iszik ès nem tartsa vele a kapcsolatot.
Intsán tett ki egy videót,ahol azt irta : Apam a legnagyobb influencer.
Csak kíváncsi vagyok.... hazugság az egèsz amit le ad magáról?
2022. jan. 13. 17:26
32/53 anonim válasza:
Nagyon ronda a filterek meg a smink néluk, meg az a nagy hát a nagy seggel... Fel se tennék ilyeneket magamról ezzel bálna testtel, vagy kisebb lenne az arcom :)))) De hát pont ezért röhögünk rajta!!! Persze, full a kulvilagnak el, nyaralás, alvas, vetkozes, pucsitas, mar lassan azt is felteszi, hogy a budin ul, vesz valami kamu arany uloket 🤣🤣Csak a látszat miatt... Nem kell gondolom tobbet mondanom
33/53 anonim válasza:
De miért nem tud hiteles maradni, felteszi és leveszi 😝 sztem ez sokkal gázabb 😝 meg a pasis levelezés kinek szól az Attilanak 😝 gyerek meg most tanult meg menni de már bolcsibe be van dugva, hogy az anyja ilyen idióta palikkal hetyeregje hogy kuffer 😝 na az ilyen kb az összes nőbe a kuffert látja és kb ennyi 😝
34/53 anonim válasza:
Még mindig nem értem mi a baj. Kíváncsi lennék a te arcodra is.
35/53 anonim válasza:
Talán az a baja, hogy ha nincs 66 rohadt erős filter feltéve és bizonyos szögekből fotózva gyakorlatilag felismerhetetlen a két nő. Most nem gondolod komolyan, hogy ez egy egészséges, épeszű ember? Nézd itt meg a többi képet, beírják neki, hogy milyen gyönyörű, ami mind filter. Beteg világ.
37/53 anonim válasza:
Hát jó, én ezt nem is kommentelném:):D
39/53 A kérdező kommentje:
Nekem azzal semmi bajom,hogy filter nèlkül is megmutatja magát vagy esetleg smink nélkül ....sokan nem merik felvállani a saját fejüket vagy testüket...
A baj ott van,hogy a túlfilterezzet feje ès a valóság teljesen más.
2022. jan. 20. 20:09
40/53 A kérdező kommentje:
Nekem az is durva,hogy így kiteszi a seggèt,az èn páromnak lenne beleszólása,főleg úgy hogy anyuka is vagyok,ahogy ő is...ès nem....itt nem a fèltèkenysèg vagy a megcsalás gyanuja miatt....pusztán èszből szólna hogy ezt inkább ne tedd...
2022. jan. 20. 20:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!